Cum să economiseşti bani in funcţie de zodia in care te-ai născut

Cum să economiseşti bani in funcţie de zodia in care te-ai născut
Cum să economiseşti bani in funcţie de zodia in care te-ai născut

Fiecare tip de personalitate are propriul său mod de a-şi gestiona banii. Aşadar, o schimbare a caracterului poate fi utilă atunci când vine vorba de economii!

Dar, de asemenea, el are o pasiune pentru obiectele de lux şi în general, pune preţ pe lucrurile materiale. De aceea, există întotdeauna un risc ca gustul său fin să-şi pună amprenta asupra banilor săi. El trebuie să gândească mai profund şi să realizeze că orice ban cheltuit acum i-ar putea fi mult mai util în realizarea planurilor de viitor.

Gemenii se chinuie să pună bani deoparte pentru viitor

Ei sunt cunoscuţi ca fiind nestatornici şi imprevizibili, iar acest lucru se poate extinde şi asupra banilor lor. E posibil ca ei să fie responsabil un timp, după care să facă o achiziţie impulsivă sau alte astfel de mişcări financiare riscante. Cel mai bun mod de a econosmi bani ar fi organizarea transferurilor automare la contul lor de economii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Toată lumea işi doreşte să aibe alături o femeie din ACEASTĂ zodie! Calităţile care o fac excepţională

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies