Cum să economisești într-un mod rapid și simplu

Cum să economisești într-un mod rapid și simplu
Cum să economisești într-un mod rapid și simplu

Deși aproape în fiecare lună multe dintre noi renunțăm la anumite momente de răsfăț precum vizitele la salon, sesiunile de shopping sau ieșirile în oraș cu prietenii pentru a economisii, contul nostru de economii nu se îmbunătățește cu nimic.

Ne gândim că a economisi este sinonim cu a face compromisuri. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa. De multe ori a economisi presupune doar să te organizezi mai bine și să gândești strategic.

Dacă obiectivul tău este să economisești, dar nu știi cum, iată câșiva pași ușor de urmat

Mergi la cumpărături cu "burta plină" și cu lista făcută. Această metodă te scapă de plasele pline ochi de produse inutile.

Atunci când te pornești la cumpărături cu stomacul gol, toate produsele de pe rafturi ți se par tentante și ai impresia că oricare dintre ele îți potolesc foamea chiar dacă nu este așa. O altă regulă de care trebuie să ții cont se referă la lista de cumpărături. Întotdeauna să mergi la cumpărături cu gândul de a cumpăra numai lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Fă-ți o listă și respect-o în totalitate.

Stabilește obiectivele pentru care vrei să economisești. Pentru ca aceste obiective să prindă contur, este de preferat ca termenul limită în care vrei să strângi acei bani să fie cât mai scurt. Stabilește-ți obiective care să se supună dorințelor tale cele mai fierbinți. Asta te va motiva să umpli pușculița în cel mai scurt timp.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fii atentă la prețuri, oferte, reduceri. Una dintre strategiile care dau roade aproape de fiecare dată presupune să cercetezi piața. Nu te grăbi să alegi primele oferte pe care le găsești. Se poate ca pe alte platforme online sau în alte magazine să găsești aceleași produse la prețuri mult mai mici. Evită impulsurile de moment.

Citeste si: Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii

Citeste si: 4 modele de pantofi în care NU merită să investeşti!

Citeste si: Tinuta office- 3 lucruri pe care toate femeile trebuie sa le stie

Concursurile online, o modalitate de a economisi. Dacă te consideri o persoană destul de norocoasă, această metodă ți se potrivește mănușă. Urmărește paginile care organizează astfel de concursuri și înscrie-te doar la acelea care îți pot oferi produse sau servicii care te interesează.

Astfel economisești banii pe care i-ai fi dat în mod normal pentru acel produs. Good Luck!

Deoarece suntem femei și avem dreptul la momentele noastre de răsfăț, grija pentru investițiile noastre înseamnă, de fapt, grija pentru micile noastre bucurii.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bianca Dragusanu pleaca in Italia! "O excursie scurta la shopping cu..."

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies