Cum sa eviti cateva greseli pe care le poti face cand iti exfoliezi pielea

Cum sa eviti cateva greseli pe care le poti face cand iti exfoliezi pielea
Cum sa eviti cateva greseli pe care le poti face cand iti exfoliezi pielea

Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa nu iti exfoliezi pielea ; daca vrei sa ai o piele stralucitoare, intinsa si delicata exista o singura cale sigura : exfolierea.

Daca faci asta corect, vei avea un ten superb in mai putin de 10 minute. Iata cateva sfaturi pentru a evita sa faci greseli atunci cand iti exfoliezi pielea :

Exfoliaza-ti pielea de maximum 2-3 pe saptamana. Orice femeie care a vazut rezultatele unei exfolieri facute corect, isi va dori mai mult. Daca indepartezi stratul de celule moarte ale pielii de prea multe ori, corpul tau va compensa si vei avea un ten gras sau foarte uscat.



Acorda aceeasi atentie si altor parti ale corpului. Nu te limita in a-ti curata tenul. Pentru ca pielea arata mai tanara si mai sanatoasa, ofera-i corpului tau acelasi tratament – nu uita de maini, gat si piept.

Nu folosi un amestec uscat, adauga intotdeauna apa. Folosirea unui amestec uscat poate fi dureroasa si iti poate afecta pielea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu uita sa iti hidratezi pielea la final, de fiecare data.



Nu folosi amestecuri cu continut chimic, alege metode naturale. Poti folosi amestecuri din ulei de masline cu zahar sau orez macinat cu ulei de menta.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies