Cum sa eviti tentatiile culinare din timpul verii! Acestea sunt cele mai periculoase alimente!

Cum sa eviti tentatiile culinare din timpul verii! Acestea sunt cele mai periculoase alimente!
Cum sa eviti tentatiile culinare din timpul verii! Acestea sunt cele mai periculoase alimente!

A venit vara! Daca te-ai chinuit sa ajungi la corpul visat, incearca sa-l pastrezi cat mai mult timp.

 

Mergi pe bicicleta, mananca sanatos si inoata mult! Insa vremea calda poate aduce in viata ta unele dintre cele mai tentante bauturi si mancaruri. Acest lucru inseamna ca tot efortul tau de a slabi poate fi distrus de cateva alegeri nepotrivite. Iata care sunt cele mai mari tentatii din aceasta vara si cum le poti inlocui cu niste produse mai sanatoase.
La masa de pranz- Evita aripioarele picante! Sunt pline de aroma, insa explicatia te va da peste cap.
Puiul este dar prin faina apoi prajit, cu tot cu pielea grasa, in ulei nesanatos. Apoi este acoperit cu sosuri sarate si dulci. O simpla portie poate ajunge la 1500 de calorii si contine sare si grasimi saturate cat sa-ti ajunga cateva zile. In schimb, incearca sa mananci creveti la gratar sau fructe de mare cu sosuri light.
La piscina- Stai departe de inghetata! Nu doar ca vei manca niste calorii in plus, insa produsele pe baza de lapte iti creeaza probleme digestive si te baloneaza.
Alege in schimb un suc de fructe sau un smoothie.
Cand este la carnaval sau la festival- Evita mancarea de tip fast food! Vei primi foarte multe calorii si grasimi nesanatoase. Daca alegi totusi sa mananci ceva, alege ceva care sa contina cel putin un ingredient sanatos.
Cand esti la plaja- Nu bea cocktailuri colorate! Chiar daca par simpatice, sunt pline de zahar care te baloneaza si iti provoaca gaze.
Daca vrei totusi sa bei, alege cocktailuri cu ingrediente proaspete, precum lamai sau mentza. Alege apa tonica in loc de siropuri dulci. Bineinteles, limiteaza-te la doua bauturi.
Sursa: Shape.com

Mergi pe bicicleta, mananca sanatos si inoata mult! Insa vremea calda poate aduce in viata ta unele dintre cele mai tentante bauturi si mancaruri. Acest lucru inseamna ca tot efortul tau de a slabi poate fi distrus de cateva alegeri nepotrivite.

Iata care sunt cele mai mari tentatii din aceasta vara si cum le poti inlocui cu niste produse mai sanatoase.

La masa de pranz- Evita aripioarele picante! Sunt pline de aroma, insa explicatia te va da peste cap. Puiul este dar prin faina apoi prajit, cu tot cu pielea grasa, in ulei nesanatos. Apoi este acoperit cu sosuri sarate si dulci. O simpla portie poate ajunge la 1500 de calorii si contine sare si grasimi saturate cat sa-ti ajunga cateva zile.
In schimb, incearca sa mananci creveti la gratar sau fructe de mare cu sosuri light.

La piscina- Stai departe de inghetata! Nu doar ca vei manca niste calorii in plus, insa produsele pe baza de lapte iti creeaza probleme digestive si te baloneaza. Alege in schimb un suc de fructe sau un smoothie.

Cand esti la carnaval sau la festival- Evita mancarea de tip fast food! Vei primi foarte multe calorii si grasimi nesanatoase.
Daca alegi totusi sa mananci ceva, alege ceva care sa contina cel putin un ingredient sanatos.

Cand esti la plaja- Nu bea cocktailuri colorate! Chiar daca par simpatice, sunt pline de zahar care te baloneaza si iti provoaca gaze. Daca vrei totusi sa bei, alege cocktailuri cu ingrediente proaspete, precum lamai sau mentza. Alege apa tonica in loc de siropuri dulci. Bineinteles, limiteaza-te la doua bauturi.


Sursa: Shape.com

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies