Aragazul reprezintă produsul electrocasnic cel mai des folosit în orice bucătărie.
Este folosit pentru fierberea, coacerea și prăjirea delicioaselor preparate ce urmează a fi puse pe masă. Momentul dificil pentru oricine este atunci când trebuie să curețe aragazul.
Încearcă acasă aceste trucuri pentru a avea un aragaz lucios exact ca în magazine!
Bicarbonat
Amestecați 3 lingurițe de zeamă de lămâie sau oțet, cu o linguriță de bicarbonat. După ce obțineți pasta, puteți începe să curățați aragazul de murdărie.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Cum să scapi de petele de pe saltea și fotolii. Menajerele folosesc mereu această metodă
Ceapa
Puține persoane știu secretul gospodinelor iscusite atunci când vine vorba de curățenie. Fierbe o ceapă pe care o tai în bucăți. Lasă apa în care ceapa a fiert, să se răcească. Cu ajutorul unui burete, folosește lichidul pentru a curata aragazul. Vei rămâne uimit de rezultat!
Oțetul
Folosește acest truc de două ori pe săptămână.
Apă și sare
Pentru piesele arzătoarelor, puneți într-o oală sare și apă la fiert. Adăugați-le în apa și țineți-le timp de 20 de minute. Rezidurile de pe ele se vor curățate cu rapiditate.
Lămâie
Deschideți un ochi de aragaz și lăsați-l să meargă până se încinge. Puneți coaja de la o lămâie și zeama, direct pe arzător. După câteva minute, începeți să curățați ochiul aragazului cu un burete și puțin detergent.
Te invităm și mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.