Cum sa faci cea mai gustoasa reteta de placinta cu branza sarata!

Cum sa faci cea mai gustoasa reteta de placinta cu branza sarata!
Cum sa faci cea mai gustoasa reteta de placinta cu branza sarata!

Daca vrei sa mananci ceva gustos, aceasta reteta este perfecta pentru tine.

 

Ingrediente
500 g faina
250 g telemea de vaca
250 g branza dulce de vaca
4 galbenusuri de ou
2 linguri ulei
o lingura zahar
2 lingurite drojdie uscata
o lingurita sare
300 ml apa
Mod de preparare
In primul rand pregatim aluatul pentru placinta cu branza, mai
precis pentru foi. Intr-un vas amestecam cele doua lingurite de drojdie uscata, o lingura de zahar, 1-2 linguri de faina si 2-3 linguri de apa calduta,rezultand astfel maiaua. Aceasta se lasa la crescut 10-15 minute. Intr-un alt vas punem faina in care facem o adancitura, apoi adaugam sarea, uleiul si apa. Incepem sa framantam, dupa care adaugam si maiaua crescuta. Framantam aluatul 10 minute, dupa care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
Umplutura pentru placinta cu branza este usor de realizat, trebuie decat sa faramam branza telemea cu o furculita, dupa care o amestecam si o omogenizam cu branza dulce si cu trei galbenusuri de ou care au fost batute in prealabil.
Dupa ce aluatul a crescut, l-am impartit in doua si am intins doua foi pe o suprafata de lucru pe care am pus putina faina inainte.
Am tapetat o tava cu hartie de copt, am pus prima foaie pentru placinta cu branza, am adaugat umplutura si am distribuit-o uniform, dupa care am pus deasupra cea de-a doua foaie de aluat.
Am ridicat usor marginile foii de jos si le-am presat peste cea de deasupra pentru ca umplutura de branza din placinta sa nu iasa in timpul coacerii.
Pentru a obtine o crusta aurie am uns placinta cu un galbenus batut, dupa care am dat-o la cuptor timp de 25-30 de minute.
Noi am pus tava pe gratarul de sus al cuptorului la foc intre minim si mediu pentru ca placinta cu branza sa nu se arda. Iata ce a iesit!
Sursa

Ingrediente

500 g faina
250 g telemea de vaca
250 g branza dulce de vaca
4 galbenusuri de ou
2 linguri ulei
o lingura zahar
2 lingurite drojdie uscata
o lingurita sare
300 ml apa

Mod de preparare

In primul rand pregatim aluatul pentru placinta

cu branza, mai precis pentru foi. Intr-un vas amestecam cele doua lingurite de drojdie uscata, o lingura de zahar, 1-2 linguri de faina si 2-3 linguri de apa calduta,rezultand astfel maiaua. Aceasta se lasa la crescut 10-15 minute. Intr-un alt vas punem faina in care facem o adancitura, apoi adaugam sarea, uleiul si apa. Incepem sa framantam, dupa care adaugam si maiaua crescuta. Framantam aluatul 10 minute, dupa care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.


Umplutura pentru placinta cu branza este usor de realizat, trebuie decat sa faramam branza telemea cu o furculita, dupa care o amestecam si o omogenizam cu branza dulce si cu trei galbenusuri de ou care au fost batute in prealabil.Dupa ce aluatul a crescut, l-am impartit in doua si am intins doua foi pe o suprafata de lucru pe care am pus putina faina inainte. Am tapetat o tava cu hartie de copt, am pus prima foaie pentru placinta cu branza, am adaugat umplutura si am distribuit-o uniform, dupa care am pus deasupra cea de-a doua foaie de aluat.


Am ridicat usor marginile foii de jos si le-am presat peste cea de deasupra pentru ca umplutura de branza din placinta sa nu iasa in timpul coacerii.

Pentru a obtine o crusta aurie am uns placinta cu un galbenus batut, dupa care am dat-o la cuptor timp de 25-30 de minute. Noi am pus tava pe gratarul de sus al cuptorului la foc intre minim si mediu pentru ca placinta cu branza sa nu se arda. Iata ce a iesit!

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies