Dacă vrei să mănânci ceva gustos, această reţetă este perfectă pentru tine.
Ingrediente
500 g faina
250 g telemea de vaca
250 g branza dulce de vaca
4 galbenusuri de ou
2 linguri ulei
o lingura zahar
2 lingurite drojdie uscata
o lingurita sare
300 ml apa
Mod de preparare
In primul rand pregatim aluatul pentru placinta cu branza, mai precis pentru foi.
Intr-un vas amestecam cele doua lingurite de drojdie uscata, o lingura de zahar, 1-2 linguri de faina si 2-3 linguri de apa calduta,rezultand astfel maiaua. Aceasta se lasa la crescut 10-15 minute. Intr-un alt vas punem faina in care facem o adancitura, apoi adaugam sarea, uleiul si apa. Incepem sa framantam, dupa care adaugam si maiaua crescuta. Framantam aluatul 10 minute, dupa care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
Citeşte continuarea pe pagina următoare >>>