Cum sa faci cea mai rapida prajitura! E gata imediat!

Cum sa faci cea mai rapida prajitura! E gata imediat!

Aceasta prajitura este gata imediat si o poti prepara cu putin timp in avans.

 

Ingrediente
un pachet mare de piscoturi de sampanie
Crema: un pachet de unt, 400 ml smantana grasa, 200 ml frisca lichida, 3 linguri de zahar pudra, o ciocolata amaruie, 5 linguri de lapte.
Siropul: 500 ml cafea tare si dulce, 100 ml rom.
Se topeste ciocolata in lapte si in 50 g de unt, pe foc mic sau la bain marie. Se lasa sa se racoreasca bine. Intre timp, restul de unt- la temperatura camerei- se mixeaza spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga frisca lichida, se mai mixeaza pana cand devine totul o crema spumoasa, iar la urma se adauga smantana si se continua mixatul inca un minut, pana cand se simte crema ca se intareste in mod vizibil. Se opreste mixerul si se adauga ciocolata topita, incorporand-o ori cu mixerul la viteza mica, ori cu lingura, amestecand usor.
Se aseaza un strat de piscoturi, se inmoaie bine cu jumatate din cantitatea de sirop, se pune jumatate din crema, al doilea strat de piscoturi (pentru un aspect deosebit le puteti aseza oblic, asa cum se vede in poza cu tava), se toarna si restul de sirop, apoi se niveleaza restul de crema cu dosul lingurii. Pe deasupra se orneaza cu ce are fiecare la indemana: pudra de ness, de cacao, ciocolata rasa, etc. Se tine o ora sau doua la frigider si apoi se poate servi.
Sursa

Ingrediente

un pachet mare de piscoturi de sampanie 

Crema: un pachet de unt, 400 ml smantana grasa, 200 ml frisca lichida, 3 linguri de zahar pudra, o ciocolata amaruie, 5 linguri de lapte.

Siropul: 500 ml cafea tare si dulce, 100 ml rom.



Se topeste ciocolata in lapte si in 50 g de unt, pe foc mic sau la bain marie. Se lasa sa se racoreasca bine. Intre timp, restul de unt- la temperatura camerei- se mixeaza spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga frisca lichida, se mai mixeaza pana cand devine totul o crema spumoasa, iar la urma se adauga smantana si se continua mixatul inca un minut, pana cand se simte crema ca se intareste in mod vizibil. Se opreste mixerul si se adauga ciocolata topita, incorporand-o ori cu mixerul la viteza mica, ori cu lingura, amestecand usor.

Se aseaza un strat de piscoturi, se inmoaie bine cu jumatate din cantitatea de sirop, se pune jumatate din crema, al doilea strat de piscoturi (pentru un aspect deosebit le puteti aseza oblic, asa cum se vede in poza cu tava), se toarna si restul de sirop, apoi se niveleaza restul de crema cu dosul lingurii. Pe deasupra se orneaza cu ce are fiecare la indemana: pudra de ness, de cacao, ciocolata rasa, etc. Se tine o ora sau doua la frigider si apoi se poate servi.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Geta Sterp a mers la controlul de 40 de săptămâni. Ce i-au transmis cei dragi, înainte de a pleca. “Toți s-au emoționat, ca orice părinte.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină