Carmen Negoita isi bucura din nou fanii cu o noua reteta de desert raw pe care a postat-o pe blogul ei.
De aceasta data fashion bloggerul ne invata cum putem prepara acasa ciocolata calda raw, adica desertul fara ingrediente de origine animala, bogat in superalimente si fara a fi pregatit la temperaturi inalte.
„Ciocolata calda raw este o bautura chiar si pentru mine, care nu prefer atat de mult ciocolata. Este o bautura usoara si energizanta, datorita superalimentelor din ea, dar si pentru continutul de cacao.
Este foarte usor de preparat cu un blender, sau chiar la mana, dar ingredientele nu se vor omogeniza la fel de bine.
Am pus lapte de migdale si alune, putina cacao raw combinata cu pudra de roscove, miere, lucuma si maca. Se amesteca usor si puteti chiar sa o incalziti, dar nu mai mult de 40 grade, pentru ca atunci nu mai este raw. Usor, nu?”, mentioneaza Carmen Negoita pe blogul ei.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro