Frigaruile sunt un fel de mancare de care nu ai cum sa te plictisesti. Iti spunem cateva secrete ca sa fie perfecte data viitoare.
1. Pune-le la inmuiat- Pune betele in apa rece timp de 30 de minute inainte sa le folosesti.
2. Carnea pefecta- Indiferent ce tip de carne iti place: porc, vita, pui, alege bucati de carne mai grase. Grasimea este esentiala daca nu vrei niste bucati de carne uscate pe gratar.
3. Alege legumele potrivite- Gandeste-te ca toate trebuie sa aiba aproape acelasi timp de gatire.
Altfel, desi legumele s-au copt, carnea nu va fi patrunsa. Alege ceapa, rosiile, ardeii grasi, ciupercile, dovlecelul, vanata, taiate in bucati aproape egale cu cele de carne.
4. Condimenteaza carnea si legumele- poti amesteca pudra de chili, boia dulce, pudra de usturoi, sare, piper cayenne si chimion macinat pentru un mix picant potrivit pentru carnea de porc.
1. Pune-le la inmuiat- Pune betele in apa rece timp de 30 de minute inainte sa le folosesti.
2. Carnea pefecta- Indiferent ce tip de carne iti place: porc, vita, pui, alege bucati de carne mai grase. Grasimea este esentiala daca nu vrei niste bucati de carne uscate pe gratar.
3. Alege legumele potrivite- Gandeste-te ca toate trebuie sa aiba aproape acelasi timp de gatire.
Altfel, desi legumele s-au copt, carnea nu va fi patrunsa. Alege ceapa, rosiile, ardeii grasi, ciupercile, dovlecelul, vanata, taiate in bucati aproape egale cu cele de carne.
4. Condimenteaza carnea si legumele- poti amesteca pudra de chili, boia dulce, pudra de usturoi, sare, piper cayenne si chimion macinat pentru un mix picant potrivit pentru carnea de porc.
Sursa:
foodstory.ro Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro