Daca vrei sa le prepari acasa, iti recomandam o reteta cu care nu vei da gres.
Recomandari de preparare:
Taie ceapa si separa inele de ceapa, apoi lasa-le sa stea in apa rece 30 de minute. Usuca-le pe servetele de hartie.
Inelele din ceapa se scalda in aluat sau pesmet si se prajesc in ulei incins. Ca sa obtii cele mai bune rezultate, nu le inghesui in tigaie.
Crusta perfecta se face cu bere.
Partea cea mai dificila este sa obtii o crusta perfect crocanta pentru inelele de ceapa. Alatul de pane nu este cel mai potrivit, pentru ca e greu si absoarbe mult ulei. Un aluat asemanator cu cel de tempura este mai bun. Foloseste ou, amidon, faina si bere. Alcoolul din bere este cel care va asigura un exterior crocant pentru inele de ceapa ce se va praji rapid, fara sa inmoaie prea tare ceapa.
Cu cat sunt mai mari inelele de ceapa, cu atat vor fi mai dulci. Daca ceapa cumparata de tine nu este foarte aromata, poti sa pui putin zahar in compozitia in care le scalzi.
Serveste-le cu mai multe sosuri. Cele mai potrivite sunt ketchup-ul si sosul de mustar cu miere.
Recomandari de preparare:
Taie ceapa si separa inele de ceapa, apoi lasa-le sa stea in apa rece 30 de minute. Usuca-le pe servetele de hartie.
Inelele din ceapa se scalda in aluat sau pesmet si se prajesc in ulei incins. Ca sa obtii cele mai bune rezultate, nu le inghesui in tigaie.
Crusta perfecta se face cu bere. Partea cea mai dificila este sa obtii o crusta perfect crocanta pentru inelele de ceapa.
Alatul de pane nu este cel mai potrivit, pentru ca e greu si absoarbe mult ulei. Un aluat asemanator cu cel de tempura este mai bun. Foloseste ou, amidon, faina si bere. Alcoolul din bere este cel care va asigura un exterior crocant pentru inele de ceapa ce se va praji rapid, fara sa inmoaie prea tare ceapa.
Cu cat sunt mai mari inelele de ceapa, cu atat vor fi mai dulci.
Daca ceapa cumparata de tine nu este foarte aromata, poti sa pui putin zahar in compozitia in care le scalzi.
Serveste-le cu mai multe sosuri. Cele mai potrivite sunt ketchup-ul si sosul de mustar cu miere.
Sursa:
foodstory.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro