Cum să faci o pizza de casă sănătoasă!

Cum să faci o pizza de casă sănătoasă!
Cum să faci o pizza de casă sănătoasă!

Cu un blat ușor rumenit și ingredientele perfecte, potrivite gustului tău, iți spunem astăzi cum să pregătești o pizza chiar la tine acasă.

Există vreun om pe pământul acesta care să nu adore o pizza proaspăt scoasă din cuptor? Cu un blat ușor rumenit și ingredientele perfecte, potrivite gustului tău, iți spunem astăzi cum să pregătești o pizza chiar la tine acasă. Am ales astăzi pentru tine o rețetă de casă cu blat pufos și topping delicious de legume și bacon. Trebuie să o încerci!

Pentru pregătire, ai nevoie de următoarele ingrediente: un strop de sare, 50 ml de lapte călduţ, 50 ml de apă minerală, 3-4 linguri de ulei, 400 de grame de făină, 300 de grame de măsline, un

ardei verde, un gogoşar, 2-3 roşii, 250 de grame de mozzarella, 100 de grame de bacon afumat, 2-3 fire de busuioc, un cubuleţ de drojdie, un ou.

S-a dovedit că pizza este unul dintre cele mai consumate alimente de la noi, alături de burger. Mulțumită varietății sale existente pe piață, dar și din cauza unei lipse de timp, mulți dintre romani preferă să își comande o pizza sau să mănânce în oraș, atunci când apare această poftă.

Ceea ce mulți nu cunosc este că aceasta se poate pregăti foarte repede și foarte ușor acasă, din absolut orice ingrediente ai avea la îndemână. Blatul pufos care ți se topește în gura îl poți obține foarte ușor și acasă, dacă respecți câteva reguli simple. Iată ce ai de făcut:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum să faci o pizza de casă sănătoasă!
Cum să faci o pizza de casă sănătoasă! [Sursa foto: PixaBay]

Rețetă pizza de casă cu blat pufos

  • Pui într-un bol faina pe care ai cernut-o, faci o gaura în mijloc și acolo adaugi oul, praful de sare și laptele cald în care a fost topită drojdia în prealabil.
  • Amesteci ingredientele ușor, până se încorporează toată faina, adaugi uleiul și apa minerală și frămânți foarte bine; peste compoziție pui un șervețel și lași la crescut 30 de minute.
  • Intre timp pregătești toppingul, tai măslinele, baconul, gogoșarul și ardeiul feliuțe. Decojesti roșiile, le tai cubulete și razi mozzarela.
  • Ungi cu ulei o tavă de aragaz, întinzi aluatul uniform, apoi așezi toate ingredientele. Ornezi cu puțin busuioc și bagi pizza în cuptorul încins.

Citeste si: NOTEAZĂ: La ce temperatură se coace PIZZA. Află secretele pentru o pizza

Citeste si: NOTEAZĂ: Cum să îți faci PIZZA de dietă



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies