Cum să faci răcoare în maşină fără aer condiţionat. 5 sfaturi pentru şoferi

Cum să faci răcoare în maşină fără aer condiţionat. 5 sfaturi pentru şoferi
Cum să faci răcoare în maşină fără aer condiţionat. 5 sfaturi pentru şoferi

Obținerea unei temperaturi confortabile în maşină nu se limitează la utilizarea aerului condiționat. Există câteva trucuri simple care ne ajută să ne bucurăm de autoturism în timpul verii.

Parcaţi maşina la umbră. În acest fel volanul nu-ţi va arde mâinile, iar bordul maşinii nu va emana căldura acumulată de la soare. Astfel că, dacă găsiţi un loc mai îndepărtat la umbră nu renunţaţi la el chiar dacă aveţi mai mult de mers pe jos.

Citeste si: Cum să faci clătite cu dovlecel delicioase. Rețeta fabuloasă

Folosiţi parasolarele. 

Acea bucată mică de carton poate elimina mult mai multă căldură decât pare. De asemenea, în acest fel veţi evita distrugerea bordului.

Plasați o cârpă umedă pe spoturile pentru ventilaţie.  În acest fel se va răci mai repede în maşină. Acest sfat ar trebui folosit numai în momente extreme. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deschideți și închideți ușile.  Astfel se va face curent şi se va răcori mai repede în maşină. Pare incredibil, dar funcţionează. 

Citeste si: Doliu în lumea filmului! Denise Nickerson, actrița celebră din Willy Wonka & the Chocolate Factory, a murit!

Nu uitaţi să aveţi apă la dumneavoastră.  Este important să ne hidratăm. Dacă ne este rău din cauza căldurii în maşină, este important să ne umezim încheieturile și zona gâtului, scrie dcnews.ro.

Citeste si: Sunt pe LISTA NEAGRĂ a iubirii. Aceste zodii vor suferi întreaga viaţă

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

CUTREMUR în România! L-ați simțit?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies