Cum sa faci sa bei mai multa apa!

Cum sa faci sa bei mai multa apa!
Cum sa faci sa bei mai multa apa!

Cu totii stim ca a bea cat mai multa apa este sanatos. Exista numeroase studii cu privire la avantajele de a bea opt pahare de apa pe zi, precum o piele mai elastica, un sistem imunitar sanatos si mai putina deshidratare.

Dar de ce este atat de greu sa bem cantitatea de apa recomandata? Uitati sa beti apa, sau pur si simplu in majoritatea cazurilor o substituiti cu altceva? Mai jos va spunem 3 ponturi prin care puteti ajunge sa beti cantitatea necesara zilnica de apa:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sa aveti o sticla de apa la indemana tot timpul.

De cele mai multe ori nu bem apa pur si simplu pentru ca am uitat.  Avand la indemana tot timpul o sticla de apa, ne va ajuta sa ne amintim. incercati sa va faceti obiceiul de a avea la indemana o sticla de apa la birou, in clase, acasa langa canapeaua de la televizor si mai ales in sala de antrenament!

Adaugati felii de lamaie, portocale sau un fruct la alegere.
Adaugarea de fructe poate face ca apa sa aibe un gust un pic mai interesant si atractiv, dar in acelasi timp nu atat de dulce. O modalitate foarte buna de a face acest lucru este sa luati o cana de apa, taiati in ea o capsuna sau cateva felii de lamaie (sau ambele), si lasati-o la frigider. Data viitoare cand va este sete, o aveti la dispozitie si o puteti bea.


Inlocuiti alte bauturi cu apa
. Ati patit vreodata sa luati un pahar de suc sau cafea la indemana in momentul in care ati inceput sa vizionati un film, o emisiune TV sau v-ati pus la calculator sa lucrati sau sa va jucati, si sa nu realizati cand ati consumat paharul? Practic sorbind constant din pahar, continutul acestuia a fost consumat fara nici un efort si destul de repede.
Solutia este sa inlocuiti sucul sau cafeaua cu un pahar de apa. Chiar daca acum spuneti ca "nu are acelasi gust”, in timp va puteti obisnui, sau puteti apela la sfatul de mai sus.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies