Cum sa faci un dressing ca in filme

Cum sa faci un dressing ca in filme
Cum sa faci un dressing ca in filme

Cum sa faci un dressing ca in filme

Clasicul dulap care, pana nu demult, iti stoca hainele ti se pare demodat sau neincapator? Ti-ai dori sa iti poti organiza garderoba intr-un spatiu mai generos si mai aerisit, care sa iti permita probarea tinutelor preferate? Ai ajuns in locul potrivit, deoarece noi am creat un ghid util despre cum sa faci un dressing ca in filme! 

Pastreaza-ti piesele de imbracaminte, incaltamintea si accesoriile intr-un spatiu dedicat, amenajat intr-una dintre incaperile locuintei tale.

Iata ce trebuie sa stii despre amenajarea unui dressing fabulos, chiar la tine acasa! 

Construirea unui dressing: pași și sfaturi 

Primul pas pentru a avea un dulap de haine ca in filme este alegerea locului in care acesta va fi pozitionat. Daca locuiesti intr-un apartament, poti lua in vizor balconul, debaraua sau dormitorul pe care nu il folosesti. Daca stai la casa, pe langa variantele pe care tocmai ce le-am enumerat, poti lua in calcul si mansarda sau chiar unul dintre capetele vestibulului. 

Indiferent de spatiul ales, urmatorul pas din amenajarea dressing-ului consta in masurarea dimensiunilor zonei in care vor fi amplasate elementele sale. Pe baza acestora, vei putea stabili- fie in regim propriu, fie cu ajutorul unui designer- configuratia dressing-ului. 

Dressing-ul poate fi realizat din diverse materiale, cum ar fi lemnul masiv, PAL-ul, rigipsul, dar poate incorpora si elemente mai speciale, cum ar fi sticla.

Fara doar si poate, pentru a obtine un dressing cu design ca in filme trebuie sa achizitionezi finisaje premium, cum sunt superbele usi glisante de lux, care pot fi accesorizate cu oglinzi, spoturi sau diverse elemente decorative. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Compartimentarea dressing-ului este o alta directie careia trebuie sa ii acorzi atentie.

Aceasta este influentata in principiu de spatiul in care va fi amenajat dulapul de haine, din acest punct de vedere existand diferente semnificative intre un dressing de balcon si unul amenajat intr-un vestibul. 

Sfaturi pentru organizarea unui dressing 

Pentru amenajarea unui nou spatiu dedicat aranjarii hainelor, este timpul sa faci o reevaluarea a garderobei. Scapa de acele obiecte de imbracaminte care nu ti se mai potrivesc, dar si de cele care s-au deteriorat si de cele pe care, pur si simplu, nu le mai porti.

Astfel, vei porni cu dreptul in organizarea noului dressing. 

Mai apoi, ceea ce poti face este sa te aprovizionezi cu umerase utile pentru camasi, rochii si jachete. Cutiile pentru depozitare pot fi si ele de folos mai ales in cazul dulapurilor deschise, fara usi, tocmai pentru a masca anumite piese vestimentare pe care nu vrei sa le lasi la vedere, precum lenjeria intima si sosetele. 

Poti sa iti organizezi un dressing aranjand hainele in functie de culori, sau de sezonul pentru care sunt potrivite. 

Modele de dressing

Dupa ce ai decis care este locul in care vei amplasa elementele dressing-ului si dupa ce ai aflat cateva secrete si sfaturi utile care sa-ti usureze eforturile de amenajare, este momentul sa decizi ce model de dressing ti se potriveste. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Poti opta intre diverse modele de dressing, in functie de marimea spatiului de care dispui, de preferintele personale referitoare la design, precum si de configuratia rafturilor, sertarelor si barelor pentru umerase. 

Atunci cand vine vorba despre modele de dressing-uri inspirate de cele mai luxoase case este importanta, desigur, amenajarea unei intregi camere pe post de zona de organizare a garderobei. Aceasta este o varianta foarte inspirata, mai ales daca dispui de o locuinta spatioasa si vrei sa creezi un loc de depozitare a hainelor pentru intreaga familie. 

In cazul in care ai o casa nu foarte generoasa din punct de vedere al spatiului, poti opta pentru modele de dressing facute pe comanda, de la orice furnizor de mobilier, care ofera si astfel de servicii. Personalizarea este o solutie si pentru dressing-urile amenajate in mansarda, unde spatiul este neuniform din punct de vedere al proportiilor, dar si in balcon, o incapere destul de mica, de cele mai multe ori. 

Ideea organizarii unui dressing este una care iti surade? Pune in aplicare sfaturile oferite de noi si creeaza-ti un dressing ca in filme!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies