Daca vrei sa savurezi friptura, incearca sa prepari acest sos pe care sa il servesti alaturi.
Ingrediente:
150 gr smantana
250 gr branza de vaci
2 catei de usturoi
1/2 ceapa alba, mica
patrunjel tocat
marar tocat
piper
1 lingura otet
sare
Mod de preparare:
Intr-un bol pentru robotul de bucatarie adauga ceapa, usturoiul, smantana si branza de vaci si mixeaza la putere maxima
pana obtii o crema fina. Adauga mararul, patrunjelul si continua sa mixezi. Adauga apoi, dupa gust, sare si piper.
Serveste sosul rece, alaturi de preparatele preferate.
Sursa
Ingrediente:
150 gr smantana
250 gr branza de vaci
2 catei de usturoi
1/2 ceapa alba, mica
patrunjel tocat
marar tocat
piper
1 lingura otet
sare
Mod de preparare:
Intr-un bol pentru robotul de bucatarie adauga ceapa, usturoiul, smantana si branza de
vaci si mixeaza la putere maxima pana obtii o crema fina. Adauga mararul, patrunjelul si continua sa mixezi. Adauga apoi, dupa gust, sare si piper.
Serveste sosul rece, alaturi de preparatele preferate.
Sursa Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro