Cum să fii feminină și să atragi toate privirile – Trucuri pentru o garderobă chic

Cum să fii feminină și să atragi toate privirile – Trucuri pentru o garderobă chic
Cum să fii feminină și să atragi toate privirile – Trucuri pentru o garderobă chic

Femeile sunt îndrăgostite iremediabil de haine și modă.

O garderobă frumoasă, cu elemente clasice și piese vestimentare moderne pot scoate în evidență feminitatea și senzualitatea unei doamne sau domnișoare. De aceea, dacă vrei să știi cu poți fi și tu atrăgătoare și frumoasă în același timp, te invit să descoperi în acest articol câteva trucuri de care să ții cont la cumpărături.

Cât de mult contează feminitatea pentru tine și cum poți îmbunătăți imaginea cu piesele vestimentare potrivite

 

Cămașa albă, întotdeauna o alegere perfectă

Atunci când nu mai știi cu ce anume să te îmbraci, te poți baza oricând pe o cămașă albă oversize. Poate fi a ta sau a prietenului tău, iar ca să o porți cu atitudine și eleganță, o poți accesoriza cu o pereche de jeans stretch și niște pantofi cu toc. Îți poți scoate silueta în evidență dacă introduci cămașa în pantaloni și o aranjezi în așa fel încât să nu acopere prea mult din talie.

O geantă tip plic poate completa ținuta senzuală și fermecătoare, ca tu să te simți extraordinar de bine în pielea ta și să te bucuri de o nouă zi.

Alege rochii elegante pentru petreceri

Cu siguranță că ai dus dorul petrecerilor de altă dată sau poate că te-ai săturat de ținutele formale de la birou. Dacă se ivește ocazia și poți merge la un eveniment de seară, atunci o rochie elegantă te va scoate din anonimat și vei atrage privirile celor din jur. Feminitatea și senzualitatea pot fi evidențiate cu rochii elegante de seară, iar pe Bogas.ro poți descoperi o gamă variată de astfel de piese vestimentare, din care să alegi în funcție de gusturile tale.

Fustele scot în evidență silueta perfectă

Purtate cu bluze de tip maletă sau cu volane, fustele creion nu trebuie să lipsească din garderoba unei fashioniste. Croiala simplă și feminină în același timp nu face nimic altceva decât să aducă un plus de senzualitate și frumusețe unei femei. Tocurile sunt categoric recomandate, iar o pereche de Stiletto purtată cu grație va completa imaginea unei femei frumoase și încrezătoare.

Pantalonii evazați sunt nelipsiți de pe podiumurile de modă

Designerii continuă să reinventeze pantalonii, iar cei evazați sunt cu siguranță must-have-ul sezonului. Croiala lejeră se potrivește cu topuri simple, pe corp, înflorate sau uni. Însă dacă vrei cu adevărat să ieși din tipare, poți miza pe eleganța și îndrăzneala unor pantaloni evazați confectionați din material cu paiete. Nu doar că vei atrage privirile din jurul tău, dar te vei simți minunat și extrem de liberă, purtând o piesă vestimentară care a trecut testul timpului.

Jeanșii vor fi mereu sexy și la modă

O fashionistă adevărată știe câtă feminitate poate oferi perechea potrivită de jeanși. Indiferent de culoare, croiala sau materiale, jeanșii purtați cu atitudine îți vor oferi un plus de senzualitate, dacă ii accesorizezi corect și cu stil. Cu tocuri sau cu pantofi casual, cu un crop top simplu și un sacou oversize poți accesoriza frumos din punct de vedere vizual o pereche de jeanși albaștri.

Așadar, feminitatea se bazează mult pe ceea ce ai în garderobă și pe felul în care combini piesele vestimentare. Moda se reinventează de fiecare dată, însă senzualitatea este pe primul loc, astfel că, te poți îmbrăca cu gust și rafinament, indiferent de momentele zilei, dacă vrei să atragi cele mai frumoase priviri.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies