Cum să fii o mireasă sexy şi pe timp de toamnă. Top 5 ţinute pentru ziua cea mare

Cum să fii o mireasă sexy şi pe timp de toamnă. Top 5 ţinute pentru ziua cea mare
Cum să fii o mireasă sexy şi pe timp de toamnă. Top 5 ţinute pentru ziua cea mare

Chiar și toamna, rochia de mireasă poate fi extrem de sexy. Se știe că acesta este accesoriul cel mai important pentru o femeie în ziua nunții. Noi vă spunem ce ținute să vă alegeți pentru cea mai importantă zi.

Orice femeie visează, încă de mică, să aibă cea mai frumoasă rochie de mireasă. Deși vara este anotimpul preferat pentru nunți, chiar și femeile care aleg să se căsătorească toamna pot fi sexy și își pot alege ținute care să le facă să se simtă ca niște adevărate prințese. 

Cele mai frumoase rochii de mireasă pentru toamnă

Dacă v-ați plănuit nunta toamna și sunteți îngrijorată că nu puteți îmbrăca o rochie de mireasă sexy, din cauza vremii capricioase, puteți să renunțați la acest gând.

Chiar și în acest anotimp aveți posibilitatea de a străluci în cea mai frumoasă zi din viața dumneavoastră. 

Orice femeie care urmează să devină mireasă își dedică foarte mult timp în căutarea unei rochii perfecte. Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Fie că vorbim despre o rochie tip prințesă sau despre una tip sirenă, important este să vă simțiți sexy atunci când o veți purta. 

Pentru că suntem deja în a doua lună de toamnă, iar vremea a început să ne dea bătăi de cap, noi vă arătăm câteva modele de rochie pentru viitoarele mirese din acest anotimp. 

1. Rochia de mireasă cu multe broderii în partea de sus

Poate nu știați, dar toamna este anotimpul ideal pentru a purta broderiile. Rochia de mireasă poate avea dantelă aplicată chiar și pe umeri, pentru că varianta de rochie doar cu breteluțe nu prea se mai poate purta toamna.

Optați pentru o rochie cu mânecă scurtă. 

rochie de mireasa
Rochia de mireasă cu dantelă pe umeri și cu mânecă scurtă este perfectă pentru toamnă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Rochia de mireasă cu mânecă lungă

Dacă sunteți mai friguroasă din fire, dar tot v-ați planificat nunta toamna, alegeți o rochie de mireasă cu mâneci lungi.

rochie de mireasa
Rochia de mireasă cu mânecă lungă poate fi de mare ajutor toamna

Rochii sexy de mireasă pe care să le porți în acest anotimp

Nu doar lungimea mânecilor vă poate ajuta toamna, atunci când vine vorba de rochia de mireasă perfectă. Trebuie să fiți atente și la materialul din care este făcută rochia, dar și la culoare. Haideți să vedem alte ținute pe care le puteți alege toamna, pentru a fi o mireasă sexy. 

3.

Rochia de mireasă din material mai gros

Toamna încercați să evitați materialele ușoare și subțiri, cum ar fi mătasea sau dantela și îndreptați-vă atenția către cele mai pline și mai grele. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

rochie de mireasa
Toamna puteți opta pentru o rochie de mireasă sexy, cu mânecă lungă, dar cu umerii goi

4. Rochia de mireasă cu trenă detașabilă

Pentru că este toamnă, ceea ce înseamnă că se poate întâmpla ca în ziua nunții să aveți parte de ploi, luați în calcul ca rochia de mireasă să aibă o trenă detașabilă. Astfel veți evita murdărirea acesteia și o puteți aplica la rochie doar atunci când vreți să faceți poze. 

5. Rochia de mireasă crem

Știm că rochia de mireasă este asociată cu albul, dar înainte de a opta pentru această culoare toamna, gândiți-vă și la pielea dumneavoastră. Vara, femeile sunt mai bronzate, pielea are un alt aspect, iar rochia albă se potrivește perfect atunci. În schimb, pielea își pierde din strălucire și din culoare toamna și este posibil ca rochia albă nu vă avantajeze. Cremul ar putea face minuni. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies