Este momentul să nu mai arunci coaja de la ceapă și să o transformi într-un condiment perfect pentru mâncarea ta.
Ceapa este ingredientul nelipsit de la aproape toate mâncărurile pe care le facem de zi cu zi, iar aceasta oferă de fiecare dată un gust inedit preparatelor noastre. Fie că vorbim de mic dejun, prânz sau cină, ceapă este cea care ne ajută de fiecare dată să oferim savoare mâncărurilor noastre.
Cum să prepari pudra de ceapă, în 3 pași simplii
Citește și: Preparate rapide, sănătoase și gustoase! 6 rețete pe care să le gătești la air fryer
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Ce poți să faci cu resturile de la dovleac? Alege să pregătești câteva gustări delicioase!
Citește și: De ce a murit, de fapt, Gabriel Cotabiță. România, în stare de ȘOC! titlu personalizat- stirilekanald.ro
Pudra de ceapă este perfectă pentru a condimenta carnea pe care urmează să o pregătești, așa că iată cum poți să faci și tu acest lucru, chiar la tine acasă. Pudra de ceapă este incredibil de utilă chiar și atunci când rămâneți fără ceapă crudă, însă are la fel de multe proprietăți și este utilă în a vă ajuta în numeroase preparate. Are o mai mare intensitate decât ceapă crudă, iar pudra de ceapă poate fi folosită ca un condiment pentru a aroma toate mâncărurile tradiționale pe care le pregătiți chiar la voi acasă.