Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru frumusetea ta! Iata!

Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru frumusetea ta! Iata!
Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru frumusetea ta! Iata!

Uleiul de cocos este un ingredient care poate fi folosit cu usurinta in rutina ta zilnica de ingrijire.

Indeparteaza bacteriile din cavitatea bucala- Clateste-ti gura cu o lingura de ulei de cocos timp de 10 minute. Acest procedeu are rolul de a elimina toxinele si bacteriile care afecteaza dintii si gingia.

Foloseste-l in loc de crema pentru ochi- Dupa ce te demachiezi, sterge zona de sub pleoapele inferioare cu putin ulei de cocos. Astfel, vei tine la distanta ridurile si cearcanele.



Utilizeaza-l sub forma de lotiune de corp- Aplica pe corp acest ulei miraculos, in locul lotiunii de corp pe care obisnuiesti sa o folosesti in mod normal. Substantele din compozitia lui au rolul de a hidrata pielea, mentinandu-i elasticitatea.

Pentru indepartarea cuticulelor- In cazul in care ai cuticulele tari si nu le poti indeparta cu usurinta, foloseste ulei de cocos.
Maseaza cuticulele cu 2-3 picaturi de ulei pentru a le indeparta apoi cu usurinta.

Fa o baie cu ulei de cocos- Inlocuieste obiceiul de a face baie cu sare si incearca-l pe cel care presupune adaugarea de ulei de cocos. Pielea ta va deveni extrem de catifelata.

Foloseste-l in loc de crema pentru ras- Cand te razi cu lama, foloseste ulei de cocos, pentru a-ti mentine pielea hidratata in timpul procesului, dar si cu scopul de a reduce riscul de a te taia.


Prepara-ti o masca pe baza de ulei de cocos-
Combina ulei de cocos cu miere, in parti egale, dupa care aplica masca pe pielea curatata in prealabil. Masca faciala combate acneea si reda stralucirea si catifelarea pielii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies