Cum sa folosesti uleiul de masline pentru sanatatea si frumusetea ta!

Cum sa folosesti uleiul de masline pentru sanatatea si frumusetea ta!
Cum sa folosesti uleiul de masline pentru sanatatea si frumusetea ta!

Calitatile sale speciale recomanda uleiul de masline sa fie folosit fara rezerve in ritualul de ingrijire corporala si de infrumusetare.

 

Uleiul de masline intra in firul de par, il hraneste intens si il repara. Dupa tratament parul ramane matasos si stralucitor. Aplicati pe par, masand usor scalpul, o cescuta de ulei de masline usor incalzit. Acoperiti cu o casca de dus si un prosop. Dupa 30 de minute spalati parul, ca de obicei cu sampon. Repetati odata pe saptamana.
Tenul deshidratat, cu zone care se descumeaza beneficiaza din plin de calitatile uleiului de masline.
Se aplica pe tenul demachiat. Este un remediu foarte bun si pentru pielea matura pe care o hidrateaza intens, o face mai elastica si o mentine tanara, anihiland ridurile.
Mainile aspre pot fi ingrijite cu o masca naturala din ingrediente naturale. Se omogenizeaza un galbenus de ou cu o lingura de ulei de masline si o lingurita suc de lamaie. Se aplica pe maini si apoi, dupa 15 minute se indeparteaza cu apa calduta.
Si unghiile se vor reface si isi vor recapata stralucirea daca le tineti cateva minute intr-un bol cu ulei caldut. Repetati tratamentul de doua ori pe saptamana.
Antioxidantii continuti in uleiul de masline si vitamina E actioneaza si in cazul calcaielor crapate. Merita sa incercati.
Sursa

Uleiul de masline intra in firul de par, il hraneste intens si il repara.

Dupa tratament parul ramane matasos si stralucitor. Aplicati pe par, masand usor scalpul, o cescuta de ulei de masline usor incalzit. Acoperiti cu o casca de dus si un prosop. Dupa 30 de minute spalati parul, ca de obicei cu sampon. Repetati odata pe saptamana.

Tenul deshidratat, cu zone care se descumeaza beneficiaza din plin de calitatile uleiului de masline. Se aplica pe tenul demachiat. Este un remediu foarte bun si pentru pielea matura pe care o hidrateaza intens, o face mai elastica si o mentine tanara, anihiland ridurile.


Mainile aspre pot fi ingrijite cu o masca naturala din ingrediente naturale. Se omogenizeaza un galbenus de ou cu o lingura de ulei de masline si o lingurita suc de lamaie. Se aplica pe maini si apoi, dupa 15 minute se indeparteaza cu apa calduta. Si unghiile se vor reface si isi vor recapata stralucirea daca le tineti cateva minute intr-un bol cu ulei caldut. Repetati tratamentul de doua ori pe saptamana.


Antioxidantii continuti in uleiul de masline si vitamina E actioneaza si in cazul calcaielor crapate. Merita sa incercati.

Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies