Cum să gătești o gustare delicioasă: hummus de avocado cu crudități!

Cum să gătești o gustare delicioasă: hummus de avocado cu crudități!
Cum să gătești o gustare delicioasă: hummus de avocado cu crudități!

Dacă iți dorești o alimentație sănătoasă, trebuie să consumi cât mai des legume. Cu cât este mai mare varietatea acestora, cu atât este mai benefic pentru organism. Legumele iți aduc un aport sănătos de vitamine și minerale esențiale pentru organism. Iți prezentăm astăzi o rețetă delicioasă, dar și sănătoasă în același timp de hummus pregătit din avocado și alte crudități, pe care poți să îl consumi drept mic dejun, ori gustare intre mese.

Cum să gătești o gustare delicioasă: hummus de avocado cu crudități! Dacă iți dorești o alimentație sănătoasă, trebuie să consumi cât mai des legume. Cu cât este mai mare varietatea acestora, cu atât este mai benefic pentru organism. Legumele iți aduc un aport sănătos de vitamine și minerale esențiale pentru organism. Iți prezentăm astăzi o rețetă delicioasă, dar și sănătoasă în același timp de hummus pregătit din avocado și alte crudități, pe care poți să îl consumi drept mic dejun, ori gustare intre mese.

Cum să gătești o gustare delicioasă: hummus de avocado cu crudități!
Cum să gătești o gustare delicioasă: hummus de avocado cu crudități!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie ca să pregătești hummus de avocado cu crudități

Pentru această rețetă ai nevoie de următoarele ingrediente: un avocado care să fie bine copt, curățat de coajă, 210 grame de năut în conservă, un cățel de usturoi pisat, un praf de chilli sau fulgi de chilli, zeama unei lămăi, un pumn de frunze de coriandru, sare și piper după gust, doi morcovi tăiați bețișoare lungi, doi ardei grași de

culori diferite, tăiați felii pe lungime, 160 de grame de păstăi comestibile de mazăre dulce.

Citeste si: Rețetă de dulceață de coji de citrice. Nu le vei mai arunca de acum încolo!

Cum să pregătești hummus de avocado cu crudități

Dificultatea de preparare a acestei rețete este una ușoară, iar timpul de preparare este de 10 minute.

Din ingredientele mai sus menționate se pot pregăti două porții. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să speli bine legumele, apoi să cureți avocado de coaja acestuia. Pregătește-ți blenderul și pune ingredientele înăuntru, respectiv avocado, năutul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de lămâie și puțin piper și sare după gust. Amestecă bine în blender, timp de aproximativ 5 minute, până ce obții o compoziție de consistența piureului de cartofi.
Hummusul tău este acum gata. Îl poți servi alături de alte crudități precum morcovi, ardei și mazărea păstăi, sau îl poți întinde pe felii de pâine. Indiferent de selecția ta, ai parte de o gustare sănătoasă și plină de vitamine. Pofta bună!     



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies