Cum să îi spui „Multumesc pentru cadou”. 10 mesaje de mulțumire cu impact

mesaje multumesc pentru cadou
Mesaje de mulțumesc

Cadourile reprezintă modalitatea perfectă prin care îi putem face pe cei din jurul nostru fericiți. Este un sentiment de bucurie atât atunci când oferim cadouri, cât și în momentul în care primim. Indiferent de ocazie, există momente când diverse persoane ne surprind cu cadouri ce ne aduc fericire.

În acele momente, este esențial să știm cum să îi arătăm recunoștința, printr-un mesaj aparte de mulțumire.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva idei prin care le poți mulțumi celor dragi pentru cadoul pe care ți l-au oferit, dar și modalitatea perfectă prin care poți să îți transmiți mesajul de mulțumire

Cum să spui „Mulțumesc pentru cadou”

Citește și: Aerobic sau fitness? Ce sa alegi în funcție de obiectivele tale

mesaj de multumire pentru cadou
Mesaj de mulțumire[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum să găsești motivație să mergi la sală. 2024 e anul tau!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În funcție de persoana căreia vrei să îi mulțumești, este important să îți adaptezi modul prin care alegi să transmiți mesajul. Spre exemplu, în cazul în care vorbim de o persoană din familie sau un prieten foarte bun, este recomandat să îl apelezi și să îi mulțumești din inimă.

Dacă vrei să îi transmiți mulțumiri șefului sau unui coleg de la serviciu, un mesaj prin e-mail este optim. De asemenea, este important să ne alegem cuvintele potrivite dacă mulțumirea se va face în scris, dar și tonalitatea vocii potrivită dacă sunăm persoana respectivă sau dacă vorbim față în față. După ce ai primit un cadou, indiferent de valoarea lui materială sau emoțională, este esențial să trimiți un mesaj de mulțumire, pentru a îi arăta persoanei respective că o respecți și că apreciezi foarte mult gestul și efortul depus, pentru a te face fericit.

mesaje de multumesc
Mesaje de mulțumesc[Sursa foto: Freepik]

 

Iată câteva exemple pentru mesaje de mulțumire, care cu siguranță vor primi aprecierea persoanei respective:

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  •  „ Cu sufletul plin de recunoștință, îți mulțumesc pentru cadoul minunat. Este exact ceea ce îmi doream și adaugă o notă specială zilei mele."
  • „ A fost o surpriză minunată să primesc cadoul tău! Mulțumesc pentru atenția și dragostea ta, pe care le-ai transmis prin acest gest. Apreciez cu adevărat prietenia noastră."
  • „Cadoul tău mi-a pus un zâmbet sincer pe față! Îți mulțumesc din suflet pentru grijă și pentru că ai făcut ziua mea și mai specială."
  • „Mulțumesc pentru cadou! Încă o dată mi-ai demonstrat cât de bine mă cunoști și cât de specială este conexiunea dintre noi doi.”
  • „Îți mulțumesc că mi-ai făcut acest cadou minunat. Apreciez faptul că te-ai gândit la mine și îți mulțumesc că mi-ai făcut ziua mai frumoasă.”
  • „Ce surpriză frumoasă! Îți mulțumesc sincer pentru cadoul minunat. Mă simt cu adevărat norocos/norocoasă să am pe cineva atât de special în viața mea."
  • „Cadoul tău a fost o reală surpriză și a venit într-un moment total neașteptat. Îți mulțumesc mult pentru faptul că te-ai gândit la mine. Apreciez generozitatea și gestul tău minunat.”
  • „Vreau să îți transmit mulțumirile mele și să îmi exprim recunoștința pentru acest cadou frumos. Inima mi s-a umplut de bucurie și mă simt onorat/onorată că am în jurul meu oameni atât de atenți și speciali.”
  • „Nu voi uita niciodată emoția pozitivă care mi-a încărcat sufletul în momentul când am primit cadou. Îți mulțumesc pentru gestul frumos, dar și pentru atenția cu care ai ales cadoul. Am învățat din nou ce este prietenia.”
  • „Cu ocazia acestei sărbători minunate, am o mulțime de cadouri, dar al vostru m-a uimit până în adâncul sufletului. Vreau să-ți spun un sincer mulțumesc, pentru acest dar generos, mulțumesc din suflet.”

Cum e mai bine să transmiți mesajul tău de mulțumire

mesaje de multumire
Mesaje de mulțumire[Sursa foto: Freepik]

Modalitatea prin care transmiți mesajul poate fi mai importantă chiar și decât cuvintele. Așadar, alege cea mai bună cale, în funcție de persoana căreia i te adresezi. Dacă este vorba de partenerul te viață, poți fi ceva mai jucăuș și să îi scrii un mesaj de mulțumire pe un bilețel pus prin casă.

Este esențial ca mesajul să fie unul care să transmită emoție și sinceritate și care să reflecte cu adevărat relația pe care o ai cu celălalt.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

4 semne care iți pot arăta că mariajul tău s-a încheiat

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies