Cum să înoți în timpul menstruației – tot ce trebuie să știi despre chiloții menstruali pentru înot

Cum să înoți în timpul menstruației – tot ce trebuie să știi despre chiloții menstruali pentru înot
Cum să înoți în timpul menstruației – tot ce trebuie să știi despre chiloții menstruali pentru înot

Dacă ești mamă de adolescentă, trebuie să citești acest articol.

Conține informații utile despre un produs de top: chiloții menstruali pentru înot Femi.Eko sau cel mai bine vândut produs de îngrijire la menstruație din colecția brandului româno-danez. Adolescentele vor adora acești chiloți speciali și toate femeile vor fi bucuroase să aibă cel puțin o pereche din colecția colorată și fun.

 

În timpul verii, menstruația pare să dubleze efortul îngrijirii personale pentru femei. Stresul se poate accentua mai ales atunci când, într-o zi toridă tot ce ne dorim e să ne relaxăm la piscină sau la mare, dar… e acea perioadă din lună.

 

Din fericire, brandul româno-danez Femi.Eko a propus domnișoarelor și doamnelor o soluție nouă și eficientă pentru înot în timpul perioadei de menstruație: chiloți menstruali pentru înot. Da, pot fi purtați atunci când înoți și da, sunt eficienți, asigură protecție și confort deplin.

 

Citește în continuare și descoperă și tu motivele pentru care chiloții menstruali pentru înot sunt acum în super trend și, cel mai probabil, vor fi tot anul produsul best-seller Femi.Eko.

Cum funcționează chiloții menstruali pentru înot?

Chiloții menstruali pentru înot sunt concepuți să absoarbă și să rețină sângele menstrual în timp ce te afli în apă. Chiloții menstruali pentru înot au o căptușeală în zona dintre picioare pentru a preveni scurgerile și un strat exterior impermeabil pentru protecție.

 

Indiferent dacă mergi la piscină, lac sau ocean, cu o pereche de chiloți menstruali pentru înot ești protejată de scurgeri, pete și poți să înoți fără probleme. În funcție de flux, o pereche de chiloți menstruali pentru înot se poate purta chiar și 12 ore.

 

Aceste produse speciale de îngrijire intimă au fost dezvoltate pentru femeile care caută alternativa modernă, economică și ecologică de îngrijire la menstruație. Costul unei perechi de chiloți menstruali pentru înot este incomparabil mai mic decât metodele clasice de îngrijire pe termen lung, mai ales datorită faptului că acești chiloți menstruali de baie se pot reutiliza.

 

Chiloții menstruali pentru înot Femi.Eko sunt realizați din 100% materiale testate și prietenoase cu pielea, iar pentru adolescentele reprezintă soluția ideală. O pereche de chiloți menstruali pentru înot Femi.Eko îți va oferi întotdeauna siguranță și confort, dar și alte avantaje, printre care:

• Material super rezistent, cu protecție UV50+

• Rezistență la clor și expunere la soare, nu se decolorează

• Mărimi disponibile: de la XS la XL

• Reutilizare 2 ani +

• Creați pentru ultraconfort

• În funcție de flux, pot fi purtați până la 12 ore

• Perfecți pentru adolescente

• Ideali pentru femeile care doresc să evite tampoanele

• Slip modern, croi brazilian

Cum să alegi cei mai potriviți chiloți menstruali de baie?

Ca să alegi cei mai potriviți chiloți menstruali de baie poți să urmărești câteva repere precum următoarele:

1. Material de calitate

E necesar ca materialul să fie de calitate, să nu rețină apa și să îți lase pielea să respire. Chiloții menstruali pentru înot Femi.Eko au toate aceste calități, iar, în plus, materialul nu se va decolora de la razele soarelui, având protecție UV50+.

2. Modelul și mărimea

O pereche de chiloți menstruali pentru înot eficientă are un croi care acoperă zonele importante, dar fără să fie voluminos. Slipul de înot Femi.Eko model brazilian este sexy și safe în același timp, se mulează perfect pe corp, nu strâng.

Mărimile de chiloți menstruali pentru înot Femi.Eko disponibile sunt: XS, S, M, L , XL, 2XL, 3XL.

3. Prețul

Cu un cost accesibil, chiloții menstruali de baie Femi.Eko costă cât orice altă pereche obișnuită de slip pentru înot, dar îți oferă extra beneficiul protecției la menstruație.

Culori de chiloți menstruali pentru înot

În colecția actuală Femi.Eko vei găsi următoarele culori de chiloți menstruali de baie:

Slip de baie negru

Slip de baie muștar

Slip de baie roșu

Slipul muștar poate fi purtat cu un sutien negru sau cu unul dintr-o paletă de nuanțe delicate, iar cel negru funcționează cu orice model și orice culoare de sutien. Slipul roșu este extrem de viu și se poate combina extrem de frumos cu un sutien colorat, negru, alb, crem si chiar roșu.

Dacă iubești să înoți des, în tot timpul anului, îți recomandăm să achiziționezi două perechi de chiloți menstruali pentru înot. În acest fel, vei extinde durata de viață a ambelor perechi.

În plus, atunci când achiziționezi chiloți menstruali pentru înot Femi.Eko ai Garanția Satisfacției, timp de 90 de zile. Ceea ce înseamnă că poți returna pereche, dacă nu îți vine și vei primi, fără alte costuri, mărimea perfectă pentru tine.

Recomandarea noastră este să urmărești site-ul brandului Femi.Eko, unde poți descoperi noile modele lansate de chiloți menstruali de baie, dar și întreaga colecție de produse speciale, dedicate îngrijirii la menstruație și nu numai.

Chiloții menstruali pentru înot pot fi utilizați și de adolescente?

Da, chiloții menstruali pentru înot pot fi utilizați și de adolescente. Mai mult, acest model de slip ultraabsorbant a fost dezvoltat pornind de la nevoile domnișoarelor și doamnelor care nu doresc să utilizeze tampoanele obișnuite, care se introduc în vagin.

Chiloții menstruali reutilizabili Femi.Eko asigură protecție împotriva scurgerilor, sunt ecologici și au un raport calitate-preț excelent. Pe termen lung, chiloții menstruali impermeabili pentru înot sunt, probabil, acea piesă vestimentară super utilă și atemporală. Grija față de sine și îngrijirea atentă a femeilor vor fi întotdeauna super hot!

O vară răcoroasă îți dorim, cu relaxare deplină la piscină sau la mare datorită noilor metode de îngrijire la menstruație: chiloți menstruali pentru înot!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies