Cum să îți aranjezi părul scurt! 3 idei simple, care te scot din anonimat!

Cum să îți aranjezi părul scurt! 3 idei simple, care te scot din anonimat!
Cum să îți aranjezi părul scurt! 3 idei simple, care te scot din anonimat!

Cine spune că dacă ai părul scurt nu ai suficiente variante de a-l coafa? Ai nevoie doar de creativitate și poți transformă orice tunsoare într-una chic, de neuitat. Bucle, accesorii, împletituri și accente punk - acestea sunt punctele tale forțe, pe care trebuie să mizezi atunci când vrei să ieși din anonimat prin intermediul coafurii.

Descoperă, mai departe, câteva idei de coafat părul scurt, atât pentru persoanele boeme și romantice, cât și pentru cele excentrice, care vor să șocheze prin apariția lor!

Citeste si: Semne care prevestesc boli grave: infarctul

Citeste si: Cum să scapi de mătreață cu un singur ingredient!

Citeste si: Dar-ar naiba-n tine dragoste... Cercetătorii au decis! Iubirea îngraşă! Vezi de ce!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Idei de coafat părul scurt

Pixie este una dintre cele mai populare tunsori scurte, iar vedetele par să nu se mai sature de ea. Adevărul este că, în mod normal, este ideală pentru o femeie care vrea să aibă un aspect gingaș, de zana. Această nu înseamnă că nu poate deveni și trademark-ul unei persoane care vrea să iasă din tipare. Iată o idee de coafat tunsoarea pixie: cu fixativ sau gel, ciufulește părul și da-i un aspect "țepos".

Dacă eșți cu adevărat îndrăzneață și nu te deranjează să fii în centrul atenției, mergi pe o coafură excentrică precum în a două imagine. Îți garantăm că vei stârni admirația celor din jur!

Când ai părul scurt, una dintre problemele pe care ai putea să le ai este că nu reușeșți să obții o coafură suficient de sofisticată pentru evenimentul la care te duci.

Nu-ti face probleme, însă! Dacă ai câteva șuvițe mai lungi, poți să le ondulezi pentru a obține o coafură elegantă și interesantă. Fie îți aduci părul în față și îl ondulezi, fi doar creezi câteva bucle răzlețe și îți accesorizezi podoabă capilară cu o piesă unică, precum o pălărie. La fel că și buclele, împletiturile pot fi diafane și boeme ori foarte elegante, în funcție de modul în care le realizezi, iar un simplu bob poate fi transformat într-o coafură romantică doar prin intermediul unei împletituri prinse la spate!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tunsoarea cu undercut nu pare să își piardă din popularitate, iar posibilitățile de a realiza o coafură chic din această sunt mai multe la număr decât crezi. Poți fie să îți tapezi părul și să îl dai pe spate, fie să îl aduci în față. După cum vezi, ambele coafuri sunt excentrice, dar nu într-un sens negativ. Joacă-te și cu diferite culori! Nu trebuie să folosești vopsea, ci poți apela chiar și la cretă pentru par, un produs perfect pentru a obține un look unic într-o seară specială.

Pentru o romantică, avem câteva sugestii de coafuri pentru par scurt de care cu siguranță se vor îndrăgosti. O coafură reușită nu implică numai aranjarea șuvițelor de par într-un mod cât mai interesant, ci și găsirea acelor accesorii care să întoarcă toate privirile. Chiar dacă ai un bob scurt sau o tunsoare pixie, această nu înseamnă că nu pot să folosești niște bentițe superbe pentru a obține acel look boem la care visai.

Alături de un machiaj că la carte, accesoriul potrivit te va scoate din anonimat cât ai spune "par scurt"!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies