Cum sa iti gasesti perechea - ghid pentru femeile singure

Cum sa iti gasesti perechea - ghid pentru femeile singure
Cum sa iti gasesti perechea - ghid pentru femeile singure

Programul incarcat si lipsa dorintei de a cunoaste pe cineva nou te impedica sa fii fericita si sa ai relatia la care visezi. Cu toate acestea, fa mici schimbari in viata ta si vei vedea rezultatele.

1. Apeleaza la ajutorul prietenilor

Cel mai simplu mod de a cunoaste un barbat nou este sa apelezi la ajutorul prietenilor. Roaga-i sa-ti faca cunostinta cu un barbat singur, care poate fi potrivit pentru tine. In plus, daca lucrurile nu evolueaza asa cum iti doresti si nu stii cum sa-i spui anumite lucruri, poti oricand sa ceri sfaturile prietenilor care ti-au facut cunostinta cu el.

2.

Socializeaza cu colegii de la munca

Desi se spune ca o relatie cu un coleg de munca nu este sanatoasa sau potrivita, acest lucru nu ar trebui sa te deranjeze. Socializeaza cu colegii de munca si vei descoperi ca sunt sanse destul de mari sa gasesti barbatul potrivit pentru tine. Poti oricand sa incepi o conversatie, iar lucrurile vor evolua d ela sine.

3.
Profita de iesirile in oras


Este bine sa fii deschisa la noi oportunitati si sa profiti de iesirile in oras. Nu stii niciodata cand poti intalni un barbat care te va atrage. Orice iesire in oras poate fi o sansa sa cunosti pe cineva si sa incepi o relatie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies