Cum să îți manifești jumătatea printr-o simplă tehnică de atracție

cum sa iti manifesti jumatatea
Cum să îți manifești jumătatea printr-o simplă tehnică de atracție

Deși poate părea greu de crezut, sufletul pereche se poate și manifesta. Însă știai care sunt pașii către această tehnică de atracție?

Află din rândurile următoare, cum îți poți manifesta jumătatea, folosind gândirea pozitivă și tehnica de atracție.

 

1. Lasă-ți emoțiile să te ghideze

Gândurile noastre sunt cele care declanșează emoții de iubire sau teamă. Atunci când alegi să gândești pozitiv, te menții aliniat cu energia bună, pe când gândurile de negativitate, te îndepărtează de această armonie.

Gândurile pozitive atrag lucruri bune, iar cele negative atrag opusul. Așa că, e important să îți folosești voința ca să alegi mereu gânduri pline de iubire, în loc să te lași copleșit de frică. Cu alte cuvinte, alege să simți dragoste, nu teama de a aduce în viața ta emoții pozitive. Cu cât un gând te face să te simți mai bine, cu atât ești mai conectat la persoana ta interioară.

Citește și: 5 semne comportamentale care dezvăluie că te place cu adevărat

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

tehnica de atractie
Cum să îți manifești jumătatea printr-o simplă tehnică de atracție[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă când visezi că te săruți cu fostul iubit. Mesajul nebănuit din spatele visului

2. Când gândurile tale te fac să te simți mai bine, ești mai aproape de găsirea iubirii

Cu cât gândurile tale te fac să te simți mai rău, cu atât te îndepărtezi mai mult de un anumit pas, gând sau chiar persoană. În acest fel, nu doar că alungi lucrurile bune din viața ta, dar atragi și situațiile negative. Când vine vorba de iubire, cheia este să începi cu relația dintre partea ta temătoare și partea ta plină de iubire.

Această legătură este sursa principală de siguranță și afecțiune pentru tine. De aceea, trebuie să te concentrezi în primul rând pe această relație cu propria persoană. Odată ce ai această armonie cu tine însuți, poți construi o relație frumoasă cu un eventual partener.

cum sa iti atragi sufletul pereche
Cum să îți manifești jumătatea printr-o simplă tehnică de atracție[Sursa foto: freepik]

Citește și: Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

3. Conectează-te mai întâi la tine

Relațiile pot fi complicate. Deseori, căutăm la partener iubire și siguranță constantă, dorindu-ne o conexiune care să fie mereu acolo, completă și de încredere. Dar adevărul e că singura sursă reală și stabilă de iubire vine din legătura cu propria noastră persoană. Când reușești să te conectezi mai întâi la tine, nu ai nevoie de altcineva care să te facă să te simți întreg.

Ești deja complet și plin de iubire. În acest fel, atunci când intri într-o relație, nu o faci de nevoie. Partenerul tău nu trebuie să îți umple golurile, pentru că tu deja te simți complet. Astfel, partenerul tău îți adaugă bucurie și îți îmbogățește viața, nu devii dependent de el, într-un mod sau altul. Imaginează-ți cum ar fi să fii într-o relație cu cineva care e sigur pe sine, plin de iubire.
Abia atunci, relația devine mult mai ușoară, fără tensiuni sau presiuni. Când tu ești această persoană, nu iei lucrurile personal, nu te simți forțat. În schimb, ești liber să te deschizi și să oferi iubire fără a aștepta ceva în schimb. Această libertate vine din faptul că nu simți nevoia de a fi validat, ceea ce aduce un alt nivel în relație. Oamenii simt că te bazezi pe propria persoană, ceea ce îi face să își dorească să fie alături de tine.

tehnici de atractie
Cum să îți manifești jumătatea printr-o simplă tehnică de atracție[Sursa foto: freepik]

4. Când te simți bine cu persoana ta, atragi și persoana de care ai nevoie

Când ajungi să fii conectat cu adevărat la tine, aproape că nu mai iei lucrurile personal. Nu te simți nesigur, ci liber să fii deschis. Pe măsură ce te conectezi mai profund la iubire, gândurile tale devin și ele pe măsură, și începi să atragi relații de o calitate mai bună, pe aceeași lungime de undă cu tine. Vei vedea cum emoțiile pozitive și starea generală de bine îți influențează nu doar relațiile, ci și sănătatea. Astfel, dragostea și relațiile devin mai simple, iar tu te simți din ce în ce mai conectat, pentru că vei ajunge să atragi ceea ce îți dorești. Cu cât îți pui atenția pe iubire, cu atât vei aduce mai multă iubire în viața ta.

tehnica de manifestare
Cum să îți manifești jumătatea printr-o simplă tehnică de atracție[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

5 comportamente feminine zilnice ce pot fi dezamăgitoare pentru bărbați

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

De ce au eșuat căsniciile Ioanei Ginghină? Actrița dezvăluie adevăratele motive: ”Abia la a treia am învățat ce să fac”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies