Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului? Trei secrete pe care trebuie să le știi!

Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului
Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului? Trei secrete pe care trebuie să le știi!

Ochii pot fi măriți cu ajutorul unui machiaj potrivit pentru fizionomia ta. Iată ce trucuri trebuie să știi!

Cea mai importantă regulă în ceea ce privește machiajul ochilor mici este să folosiți culori pastelate și sidefate. O greșeală frecventă pe care o fac femeile cu ochii mici este tendința de a alege culori închise sau mate pentru machiajul ochilor, care, deți au rolul de a da profunzime privirii, micșorează totodată forma ochilor. În egală măsură, machiajul în stilul smokey-eyes nu este indicat  pentru femeile care au ochii mici.

Culorile influențează forma ochiului

Daca sunteți adepta culorilor închise, puteți folosi un truc: aplicați un fard pastelat pe toată suprafața pleoapei mobile și doar pe pliuri puteți adăuga puțin fard închis. În zona interioară a pleoapei mobile și pe zona arcadei adăugați fard pastelat care are rolul de a  deschide privirea. Fardul trebuie ales în funcție de culoarea ochiului, având la bază regula complementarității culorilor.

Nu trebuie să folosiți un fard de aceeași culoare cu ochii. Dacă aveți ochii albaștri folositi tonuri de maro, iar dacă aveti ochii verzi alegeți nuanțe de roșu. Dacă aveți ochii închiși la culoare, alegeți nuanțe de albastru sau violet.

Citeste si: Trei măști faciale minune pe bază de ou pentru fiecare tip de ten!

Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Creionul negru vs. creionul alb

Dacă aveți ochii mici, nu trebuie să folosiți creionul negru sau tușul în exces. Singura modalitate prin care vă puteți contura ochii pentru a obține efectul de mărire este utilizând creionul negru, cu ajutorul căruia veți trasa linii exterioare care să depășească forma ochiului, insă trebuie să aveți o dexteritate de make-up artist pentru a reuși să obțineți un machiaj reușit.

Petru a obține efectul dorit și  putea să v măriți forma ochiului, puteți folosi un creion alb pe linia apei pentru a obține volum în privire. Creionul alb poate fi aplicat și în colțul interior al ochiului sau pe mijlocul pleoapei superioare.

Citeste si: Masca pe bază de cafea te scapă de riduri! Iată cum o poți prepara la tine acasă!

Cum să îți mărești ochii cu ajutorul machiajului

Conturați cu atenție genele și sprâncenele

Dacă aveți ochii mici, trebuie să interveniți la nivelul genelor și sprâncenelor. Forma acestora trebuie să fie ușor ridicată și subțire, pentru a relief arcada. Specialiștii vă recomandă să alegeți un profesionist pentru a vă pensa, întrucât acest process implică anumite cunoștințe esențiale în domeniu.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies