Cum sa iti maresti sanii fara operatie

Cum sa iti maresti sanii fara operatie
Cum sa iti maresti sanii fara operatie

Acestea sunt cateva remedii simple care te vor ajuta sa te bucuri de sani mai mari fara sa ajungi pe muchie de cutit.

Consuma mai multe alimente bogate in proteine

Hormonii numiti estrogen si progesteron joaca un rol important in determinarea maririi sanilor. Daca vrei un bust mai proeminent este important sa te asiguri ca produci cantitati suficiente din acesti hormoni. Includerea proteinelor in dieta este o idee minunata deoarece nutrientii ajuta la productia normala de hormoni. Pieptul de pui, nautul, fasolea si pestele sunt surse minunate de proteine.

Consuma alimente care ajuta la circulatia sangelui

Imbunatatirea circulatiei sangelui te ajuta sa ai un corp de invidiat deoarece ajuta la distribuirea nutrientilor, oxigenului si hormonilor de care au nevoie sanii tai pentru a creste. Alimentele cunoscute pentru faptul ca imbunatatesc circulatia sangelui sunt: usturoiul, ciocolata neagra, semintele de floarea soarelui, ghimbirul, fructele citrice, gink biloba, fructele goji, fulgii de ovaz, ardeii grasi, sparanghelul, avocado si pepenele rosu.

Sursa



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Visul tuturor femeilor: să poată slăbi fără să ţină o dietă strictă! A fiert acest amestec şi a scăpat rapid de grăsimea de pe abdomen!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies