Cum sa iti pastrezi motivatia ca model de videochat

Cum sa iti pastrezi motivatia ca model de videochat
Cum sa iti pastrezi motivatia ca model de videochat

Cum sa iti pastrezi motivatia ca model de videochat

Daca lucrezi in industria videochatului sau te gandesti sa intri in domeniu, stii deja ca exista zile in care pare ca nimic nu merge asa cum ar trebui si in care pare imposibil sa iti pastrezi motivatia la cote maxime. Ca la orice job, vor fi si zile proaste in care va parea ca productivitatea scade la nivel minim. Nu te lasa descurajata si aplica sfaturile de mai jos pentru a depasi cu bine perioada si pentru a iti recapata entuziasmul. 

Seteaza-ti un obiectiv concret si concentreaza-ti eforturile spre obtinerea lui

Nu iti vei putea gasi motivatia pana cand nu vei avea clar in minte scopul final pentru care ai ales sa devii model de videochat.  Pasul unu este sa iti setezi un obiectiv. Vrei sa iti finalizezi studiile, sa ajungi in destinatia aia exotica de pe Pinterest sau sa conduci o masina puternica?  Setarea unui scop poate parea inspaimantatoare la inceput, dar tine minte ca obiectivul ales nu trebuie sa fie musai si cel mai mare.

De fapt, pentru a evita starea de anxietate care ar putea fi o consecinta a setarii unui obiectiv pe termen lung, este recomandat sa incepi cu alegerea unui tel mai usor de indeplinit. Astfel vei castiga incredere in fortele tale si vei fi mai pregatita sa tintesti mai sus. De asemenea, evita sa iti propui sa te ocupi de prea multe lucruri deodata pentru a nu te simti coplesita.

Renunta la influentele negative

Gasirea motivatiei este doar inceputul. Dezamagirile, distragerea atentiei si chestiunile de ordin personal sunt doar cateva dintre lucrurile care iti pot afecta productivitatea si amana momentul succesului. Identifica acele lucruri care iti afecteaza starea de spirit pentru a putea reduce influenta acestora asupra ta.

In momentul in care nu reusim sa ducem la bun sfarsit un obiectiv suntem tentati sa ne lasam afectati mai mult decat este cazul si sa asociem esecul cu felul nostru de a fi.

“Am dat gres, deci nu sunt bun de nimic.” Iti suna cunoscut? Ei bine, de fapt este perfect normal si acceptabil sa ai zile proaste. Vor fi momente in care vei simti ca depui extrem de multa energie si rezultatele nu vor fi cele scontate, la fel cum vor fi zile extrem de bune in care lucrurile vor parea ca se aseaza de la sine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Evita persoanele care te demoralizeaza sau pun la indoiala sansele tale de succes. Acest tip de persoane se afla peste tot si sunt destul de vocale in exprimarea parerilor personale chiar daca le lipseste nivelul de informare asupra subiectului.  Daca nu poti rupe contactul cu astfel de personaje, gandeste-te doar ca le isi proiecteaza nesiguranta si frustrarile personale asupra ta.

Nu te lasa secata de angajamente si alti factori care ti-ar putea distrage atentia

Incearca sa iti detoxifici mediul de lucru, evita sa pierzi timp navigand pe internet inainte de a-ti incepe ziua de lucru. O alta strategie importanta este sa eviti sa te plictisesti. Plictiseala este un factor omniprezent care ucide productivitatea in orice domeniu.  Fii creativa si gaseste noi metode de a avansa in procesul de atingere al obiectivului impus.

Gandeste pozitiv, fa sport si recompenseaza-te!

Desi nu este usor sa te lupti cu gandurile negative, o atitudine pozitiva atrage dupa sine evenimente positive. Legea atractiei functioneaza negresit, tot ce trebuie sa faci este sa crezi cu tarie ca lucrurile vor evolua intr-o directie fericita, chiar daca ai avut o zi proasta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cel mai bun mod de a te elibera de frustrari si de a scoate din sistem emotiile negative este acela de a face sport. Fie ca optezi pentru o plimbare lunga in parc sau o sedinta de yoga, exercitiile fizice stimuleaza cresterea nivelului de serotonina din corp si ajuta la atingerea unei stari generale productive si pozitive. In plus, te vei odihni mai bine si vei putea aborda ziua cu alta energie.

Nu uita sa te recompensezi cu mici atentii dupa o zi de munca: fie ca e vorba despre o baie cu spuma, de o sedinta de shopping ad-hoc, sau o iesire in oras cu prietenii, gaseste-ti timp sa investesti in tine si in lucrurile care iti provoaca placere.

Asadar, daca lucrezi ca model de videochat intr-unul dintre studiourile serioase din Capitala, nu uita de auto-motivare! Iar daca esti in cautarea unui studio de videochat, poti incerca Charm Studios.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies