Cum să îți petreci timpul alături de cea mai bună prietenă, pe timpul verii. Idei de activități amuzante și relaxante

activitati cel mai bun prieten
activitati cel mai bun prieten

Prietenia este foarte importantă și trebuie întotdeauna să ne rezervăm timp pentru activitățile cu prietenii. Vara este momentul ideal să ne umplem timpul într-un mod inedit. Află din acest articol cum poți să îți petreci timpul alături de cea mai bună prietenă.

Timpul petrecut alături de cea mai bună prietenă este întotdeauna special și memorabil. Indiferent dacă aveți nevoie de o pauză de la rutina zilnică sau vreți doar să vă distrați împreună, există o mulțime de activități care vă pot ajuta să creați amintiri de neuitat. Descoperă în rândurile de mai jos idei de activități pe care să le faci alături de cea mai bună prietenă, în timpul sezonului cald.  

Picnic în parc

Citește și: Cum își petrec oamenii de succes weekendul. Învață de la cei mai buni cum să îți petreci timpul

cea mai buna prietena
cea mai buna prietena[Sursa foto: freepik]

Citește și: Idei de activități pe care le poți face cu mama ta. Petrece timp de calitate alături de părinți!

Zilele de vară pot fi uneori mult prea călduroase, așa că o zi în parc poate fi ideală.

Așadar, o activitate relaxantă alături de prietena ta cea mai bună poate fi o zi la picnic. Tot ce trebuie să faci este să aduci o pătură și gustările voastre preferate. În acest cadru puteți crea o atmosferă relaxantă și amuzantă, jucând cărți sau betminton sau pur și simplu discutând ca între cele mai bune prietene. Nu uita să iei și niște fructe proaspete și limonadă.

 

O zi la shopping

ce sa faci cu cea mai buna prietena
ce sa faci cu cea mai buna prietena[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vara există și zile caniculare, în care pur și simplu nu poți sta afară. În astfel de momente, o zi la shopping alături de cea mai bună prietenă, reprezintă o idee grozavă. Cu siguranță această activitate vă va apropia și mai mult decât atât, este mult mai bine să primești și o părere din exterior, atunci când ești indecis cu privire la ce cumperi.

De asemenea, pentru ca activitatea să fie și mai amuzantă și memorabilă, puteți să vă cumpărați ceva la fel.

Relaxare la spa

activitati vara
activitati vara[Sursa foto: freepik]

Oricine are nevoie și de momente de relaxare, în zilele noastre atât de haotice. O zi la spa este incredibilă alături de cea mai bună prietenă, deoarece vă veți bucura una de compania celeilalte, într-o atmosferă relxantă.

În cazul în care nu este la îndemână pentru voi să mergeți la un centru de spa, puteți organiza o astfel de zi chiar și acasă. Transformați-vă locuința într-un spa și răsfățați-vă cu tratamente de frumusețe. Puteți să faceți măști de față, manichiură, pedichiură și chiar un masaj relaxant. În plus, puteți crea o atmosferă plăcută, cu ajutorul muzicii preferate.

O zi la piscină

Ce poate fi mai frumos vara decât o zi la piscină? O astfel de activitate poate fi atât relaxantă, cât și amuzantă. Pe șezlong vă veți putea bucura de un cocktail răcoritor, în timp ce vorbiți despre ultimele subiecte, dar și de muzica și atmosfera de la piscină.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Pictură împreună

Activitățile creative sunt întotdeauna un mod foarte frumos de a petrece timpul, mai ales atunci când le faci în compania celui mai bun prieten. Este recomandat să vă bucurați de vremea bună de afară și să pictați împreună în aer liber. În acest mod, nu doar că vă veți relaxa, ci vă și puteți inspira din peisajele sublime din fața voastră. În special pe plajă, pictatul reprezintă un mod incredibil de a îți petrece timpul.

Sesiune de film și seriale

Organizați o seară de film acasă, cu filmele și serialele voastre preferate. Pregătiți popcorn, gustări și băuturi răcoritoare și bucurați-vă de peliculele pe care le găsiți ca fiind interesante. Totuși, încercați să vedeți un film sau un serial nou pentru amândoua, iar apoi nu ezitați să comentați ce ați văzut. O astfel de seară poate fi atât relaxantă, cât și amuzantă, mai ales dacă alegeți să vizionați o comedie.

Drumeție

Dacă sunteți iubitoare de natură, planificați o drumeție într-un loc pitoresc. Alegeți un traseu în apropiere de casă și pe care vă simțiți în siguranță să îl parcurgeți.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cumpărăturile organizate: 5 motive pentru a folosi o listă de cumpărături

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies