Cum sa îţi protejezi tenul iarna. Sfaturi pentru o piele de vis

Cum sa îţi protejezi tenul iarna. Sfaturi pentru o piele de vis
Cum sa îţi protejezi tenul iarna. Sfaturi pentru o piele de vis

Acneea este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane, asa ca trebuie sa-i acordam pielii o importanta deosebita, mai ales atunci cand vorbim de temperaturi foarte scazute.

Si, chiar daca avem tendinta sa fugim repede la baie pentru un dus lung si fierbinte, aflati ca nu este deloc recomandat, mai ales dupa ce venim infrigurati de afara.

Aceasta perioada este una potrivita pentru persoanele care doresc sa foloseasca produse pentru depigmentare. Acidul glicolic este o substanta buna pentru depigmentare. Se gaseste de obicei in 2 concentratii: 6% si 15%. Scaderile bruste de temperatura pot duce la aparitia cuperozei (capilare sparte).

Asa ca trebuie sa evitam dusurile fierbinti si lungi. Tenul acneic pentru un rezultat final se trateaza in paralel cu medicul dermatolog si cosmetica

Chiar daca este iarna, nu trebuie sa renuntam la tratamentul pentru acnee. Extractiile sunt foarte importante, asa ca ideala ar fi consilierea la un specialist. Rezultatele specialistului in cosmetica se pot vedea cu ochiul liber.

Făina de ovăz şi iaurtul vin de hac celulelor moarte

Această mască o poţi realiza în doar 3 minute şi face minuni pentru toate tipurile de ten.

Ai nevoie de o lingură de făină de ovăz, măcinată foarte fin, o lingură de iaurt organic, fără arome şi câteva picături de miere. Într-un bol de porţelan, amesteci făină cu iaurtul şi adaugi câteva picături de miere. Poţi adăuga şi câţiva fulgi de ovăz. După ce aplici masca, o laşi să acţioneze circa 15 minute, după care o înlături cu apă călduţă.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Trucuri pentru un ten frumos in sezonul rece. Tu te-ai pregatit?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies