Cum sa iti schimbi viata cu doua lingurite de miere!

Cum sa iti schimbi viata cu doua lingurite de miere!
Cum sa iti schimbi viata cu doua lingurite de miere!

Dieta cu miere este urmata de milioane de femei din intreaga lume si asta pentru ca are beneficii multiple, nu doar in cura de slabire.

 

Scade colesterolul cu 10% in doua ore!
Doua linguri cu miere si trei lingurite cu scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de doua ore. Remediul se administreaza de trei ori pe zi.
Imbunatateste circulatia sangvina
Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra.
Ungeti-o pe paine sau umpleti clatitele cu ea si mancati, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere si va salveaza de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinatiei miere-scortisoara reduce dispneea, intareste ritmul cardiac si imbunatateste circulatia sangvina.
Citeste mai multe aici.

Scade colesterolul cu 10% in doua ore!

Doua linguri cu miere si trei lingurite cu scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de doua ore.

Remediul se administreaza de trei ori pe zi.

Imbunatateste circulatia sangvina

Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra. Ungeti-o pe paine sau umpleti clatitele cu ea si mancati, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere si va salveaza de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinatiei miere-scortisoara reduce dispneea, intareste ritmul cardiac si imbunatateste circulatia sangvina.

Citeste mai multe aici.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies