Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri. Vei putea obține un look elegant și îndrăzneț

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri. Vei putea obține un look elegant și îndrăzneț
Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri

Află din rândurile de mai jos care sunt cei mai potriviți blugi pentru tocuri!

Blugii și tocurile au devenit de-a lungul timpului un adevărat duo clasic și elegant, ideal pentru femeile care doresc să își îmbunătățească stilul vestimentar. Astfel, indiferent de ocazie, această combinație poate adăuga un plus de rafinament și îndrăzneală oricărei ținute. Află din rândurile următoare cum poți asorta blugii cu tocuri pentru a obține un look perfect!

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să îți alcătuiești o garderobă capsulă pentru vara lui 2024? Piese esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

După cum multe femei știu deja, o ținută de blugi cu tocuri este esențială pentru garderoba oricărei femei deoarece adaugă un aspect modern și la modă, dar și conturează silueta, făcând femeile să pară mai înalte și mai elegante.

Combinarea blugilor cu pantofi cu toc poate transforma complet un outfit casual într-unul sofisticat, fiind perfectă pentru diverse ocazii, de la ieșiri în oraș până la evenimente speciale.

Ținută elegantă

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Negrul devine culoarea anului în vestimentație. De ce nu trebuie să-ți lipsească această culoare din garderobă

Pentru a obține o ținută chic, fiecare femeie trebuie să țină cont de câteva aspecte importante, precum culoarea, textura, luciul și forma.

Astfel, tocurile precum stiletto sau pump se potrivesc de minune cu articole delicate și florale, deoarece adăugă o notă de eleganță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ținută formală

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri[Sursa foto: freepik]

Pentru un look formal, femeile pot opta pentru tocuri înalte care completează perfect o cămașă sau un blazer.

Astfel, vor crea o ținută rafinată și modernă.

De asemenea, blugii rupți oferă un look casual și nonconformist. Blugii pot fi asortați cu o pereche de tocuri colorate și lucioase pentru a adăuga un plus de stil și îndrăzneală. Tocurile vibrante vor accentua aspectul inedit al blugilor rupți, făcând ținuta să iasă în evidență. 

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri[Sursa foto: freepik]

Ținută sofisticată

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri[Sursa foto: freepik]

Mai mult decât atât, blugii skinny și tocurile ascuțite sunt o combinație perfectă pentru a crea un look elegant și alungit, pentru că acești blugi evidențiază silueta, iar tocurile adaugă înălțime și rafinament. Astfel, femeile pot opta pentru tocuri cu vârful ascuțit sau cu vârf decupat, asortat cu o bluză vaporoasă sau un top elegant. Așadar, acestea vor obține o ținută chic și sofisticată, ideală pentru diverse ocazii.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ținută relaxată

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri [Sursa foto: freepik]

Blugii evazați sunt extrem de versatili și se potrivesc bine cu orice tip de top.

Ei pot fi asortați cu tocuri cu vârful decupat pentru un look de vară relaxat sau cu pantofi din piele întoarsă pentru un outfit de iarnă. Tocurile înalte evidențiază frumos forma blugilor evazați, creând un look echilibrat și elegant. Astfel, această combinație este ideală pentru a adăuga un plus de stil și confort garderobei femeilor.

Ce trebuie să știi, înainte de a cumpăra blugi

Cum să îți stilizezi blugii cu tocuri[Sursa foto: freepik]

Femeile trebuie să se înarmeze cu multă răbdare atunci când merg în căutarea unor perechi de blugi, pentru a fi scutite de dezamăgiri și bani aruncați fără rost. Astfel, înainte de a-și achiziționa blugi, este important ca fiecare femeie să își măsoare proporțiile corpului. Așadar, cu o bandă de măsurat moale, ele trebuie să își măsoare talia în jurul celei mai mici părți ale acesteia, cusătura interioară de la picior până la partea de jos a gleznei și lungimea frontală de la picior până la buric.

De asemenea, doamnele și domnișoarele nu trebuie să se mulțumească cu blugi care sunt „buni pentru acum”, deoarece există o gamă atât de largă de mărci și stiluri disponibile. Cu alte cuvinte, nu există niciun motiv ca acestea să facă compromisuri și să accepte blugi care li se potrivesc parțial, doar pentru a-și da seama mai târziu că ceva nu este în regulă. Fiecare femeie merită o pereche de blugi care nu doar că se potrivesc perfect, dar sunt și stilați și confortabili.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretele unei garderobe ordonate: Sfaturi esențiale pentru organizare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies