Cum să îți tunzi părul în V de una singură

Cum să îți tunzi părul în V de una singură?
Cum să îți tunzi părul în V de una singură?

Modalitatea de a te tunde în V de una singură, oferă o cale sigură să nu dai greș dacă urmezi toți pașii! Cum realizezi tunsoarea în V?

Femeile sunt cel mai greu de mulțumit din punct de vedere al frumuseții. Nu se știe câte răspunsuri au primit femeile, atunci când s-au gândit dacă... “este bine să te tunzi sigură acasă?”. Cu siguranță dacă ai luat decizia de a face acest pas, trebuie neapărat să știi că părul tuns drept și filat este foarte ușor de observat dacă nu a îndeplinit o tunsoare bună, față de părul ondulat sau creț.

Întrucât depășim o perioadă cu multe restricții ce presupune o vizită foarte rară la coafor, nu ne rămâne decât să studiem bine metoda de a tunde părul în V de una singură.

Cum poți tunde părul de una singură?

De cele mai multe ori, femeile recurg la varianta de a se tunde singure pentru a nu mai calca pragul coaforului, unde lăsau o mulțime de bani și poate plecau total nemulțumite.

Întoarsă acasă după suma fabuloasa lăsată la salon ți-ai spus: mă tund singură, data viitoare! Cele mai studiate tunsori pe care le poți realiza la tine acasă pe lângă tunsoarea în V de una singură, au fost tunsoarea prin metoda unicorn, tunsoarea bob și tunsoare filată pentru părul lung.

Citeste si: Adelina Pestritu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o! Cum arata acum frumoasa bruneta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum să îți tunzi părul în V de una singură?
Cum să îți tunzi părul în V de una singură?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 3 tunsori moderne care îți vor face părul ușor de aranjat

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pașii pentru a te tunde în V de una singură

  1. Începe cu pieptănarea cât mai dreaptă posibil a părului, îndepărtând fiecare încurcătură. Împarte părul pe mijloc, începând cu cel din frunte, până la ceafă și apoi adu cele două părți ale părului în față pentru a te orienta mai bine.
  2. Ține capul în sus cât mai drept posibil în timp ce faci acest lucru, adică privește drept înainte și evită să te înclini în lateral.
  3. Ține capul astfel încât să privești drept în fața ta în timp ce tai din par. Vei obține o formă de tunsoare în V normală. Pentru o tunsoare în V mai simplă, înclina-ți capul înapoi pentru a privi spre tavan, iar pentru un tuns în V mai profund, privește spre podea.
  4. Poți folosi un elastic pentru una din părți, atunci când vrei să tai părul și pentru a putea ține pe loc cealaltă parte.
  5. În timp ce privești spre tavan sau podea, apucă cu mâna capetele părului, folosind degetul arătător și mijlociu. Ține foarfeca cu cealaltă mâna și taie ușor.
  6. Nu tăia mult păr dintr-odată, pentru a nu avea un șoc în condițiile în care nu îți iese tunsoare în V de una singură.

Când ai terminat, ar trebui să ai părul în formă de V atunci când este periat în spate.

Aceasta tunsoare a detronat tunsoarea în scări pentru părul lung.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Pentru ce tunsoare să optezi, în funcție de zodie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies