Cum sa-l cuceresti in functie de zodia lui! Asa il aduci in genunchi

Cum sa-l cuceresti in functie de zodia lui! Asa il aduci in genunchi
Cum sa-l cuceresti in functie de zodia lui! Asa il aduci in genunchi

Cine spune ca nu poate avea parte de barbatul dorit inseamna ca nu a aflat cum sa-l cucereasca in functie de zodia lui.

Berbec

In caz ca ai pus ochii pe un Berbec trebuie sa renunti din start la timiditate. Nu-i plac femeile rusinoase sau introvertite, asa ca cea mai buna modalitate pentru a-i atrage atentia este sa te duci la el, sa te prezinti corespunzator si sa-i spui ca este cel mai aratos barbat din incapere. Nu are cum sa nu puna ochii pe tine.

Taur

Acest nativ are nevoie de ceva timp pentru a dezvolta fluturi in stomac.

Asta inseamna ca va trebui sa-i faci curte o perioada si sa-l complimentezi in permanenta. Nu insista mai mult decat trebuie, caci nu trebuie sa dai senzatia ca esti disperata. Pentru a grabi putin lucrurile ofera-i dulciuri. O prajitura facuta de tine iti poate aduce iubirea vesnica din partea unui Taur.

Gemeni

Adora sa poarte discutii inteligente, asa ca asigura-te ca ai ceva interesant de spus atunci cand vrei sa flirtezi cu acest nativ.
Studiaza-l mai intai si vezi ce-i place si ce nu si ce teme de discutie abordeaza de obicei. Spune-i cate ceva despre ultima carte citita, ori pune-l sa-ti povesteasca despre excursia avuta recent, fara a-i preciza ca te-ai uitat de 100 de ori la pozele lui de pe Facebook.

Rac

Un Rac poate fi cucerit de o femeie ce pune mare pret pe sentimente, care sa aiba in acelasi timp grija de barbatul ei.
Ofera-i mancare gatita de tine si spune-i ca ar trebui sa se imbrace mai gros atunci cand este frig afara. Fa-i un masaj cand iti spune ca este obosit si povesteste-i doar despre lucruri frumoase. Doar asa ai o sansa la un parteneriat pe viata cu acest nativ.

Leu

Un Leu poate sa iti cada destul de usor in capcana daca stii cum sa-l complimentezi. Pentru el asta e o arta, astfel ca isi va da seama repede daca totul este doar pentru a-l aduce in patul tau sau chiar vorbesti serios cand ii spui ca este
atragator, genial ori fermecator. Ah, si inca ceva: sa nu cumva sa il eclipsezi in public. Lasa-l pe el sa straluceasca si o vei face si tu in intimitatea caminului vostru.

Fecioara

Atunci cand vrei sa cuceresti un nativ din zodia Fecioara trebuie sa arati impecabil. Acest barbat crede ca modul in care te prezinti si arati spune totul despre o persoana. Machiajul bine facut, rochia fara cute ori scame si o atitudine de zile mari.
Aceasta este cheia catre sufletul unei Fecioare.

Balanta

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l cunosti despre acest nativ este faptul ca nu va sta prea mult timp singur, astfel ca trebuie sa actionezi rapid. Vorbeste-i despre tine si despre pasiunile tale, in timp ce descoperiti punctele comune. Adora arta si calatoriile, asa ca incepe cu asta.

Scorpion

Tine cont in primul rand de faptul ca este posibil ca acest nativ sa nu-ti cada in mreje din prima.
Ii place mai intai sa vada ca sentimentele pe care le nutresti sunt adevarate si totodata adora acest joc al seductiei. Nici macar cadourile nu functioneaza in cazul lui, asa ca daca vrei sa il cuceresti arata-i ca esti sincera si ca il doresti pentru ceea ce este el, nu pentru bani ori pentru faptul ca este aratos.

Sagetator

Primul lucru pe care trebuie sa il faci cand vine vorba de cucerirea unui Sagetator este sa-l faci sa rada.
Adora sa fie inconjurat de oameni amuzanti si plini de vitalitate, asa ca mizeaza pe asta. Pentru a-l cuceri cu adevarat propune-i o iesire in natura si spune-i despre cum ai salvat un animalut de la moarte. Va fi al tau pentru totdeauna.

Capricorn

Un Capricorn se aprinde repede daca vede ca este curtat de o femeie mandra de realizarile sale profesionale. Adora o femeie de cariera, care stie ce vrea de la viata si careia nu-i este frica de nimic. Totodata un Capricorn vrea sa fie un exemplu de gentleman, asa ca lasa-l sa-ti deschida usa cand mergeti la restaurant si accepta ca el sa plateasca nota, mai ales daca tot el a fost cel care ti-a adresat invitatia de a cina in oras.

Varsator

Varsatorului ii place o femeie ciudata, misterioasa si nu se va aprinde niciodata pentru femeia banala. Fie ca ai un job mai neobisnuit ori un simt al umorului aparte, cert este ca trebuie sa scoti la inaintare lucrurile unice. In caz ca nu esti asa nu are rost sa incerci, pentru ca isi va da seama din prima de adevarata ta personalitate.

Pesti

Acest nativ adora muzica, motiv pentru care incearca sa abordezi acest subiect inca de la prima conversatie. Discutati despre artistii vostri preferati si despre cum muzica a schimbat lumea de-a lungul timpului. Mergeti impreuna la un concert, apoi du-l la o cina romantica, intr-un local unde se asculta muzica veche. In scurt timp il vei cuceri cu felul tau de-a fi si poti fi sigura ca nu va mai avea ochi pentru o alta femeie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa: Revista Teo

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies