Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut
Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut

Află din rândurile următoare ce trebuie să faci pentru a-l face să regrete că te-a pierdut. Citește cele mai importante sfaturi!

O despărțire este o perioadă dificilă din viața oricărei femei, mai ales atunci când aceasta a investit anumite sentimente, timp și energie în relația respectivă, iar acum se simte îndurerată, tristă, poate chiar dezamăgită sau furioasă. Deși ne este greu să acceptăm, primul sentiment care ne vine în minte atunci când vorbim despre o astfel de separare este dorința de răzbunare. Ne simțim trădate și vrem la rândul nostru ca și el să se simtă trist și îndurerat așa cum ne simțim noi.

Acesta nu este însă un comportament sănătos și ne poate face mai mult rău. De aceea, este foarte important să încercăm să trecem peste dorința de a-l face să regrete că ne-a pierdut și să descoperim alte modalități prin care ne putem face nouă bine. Odată ce lucrăm în vederea atingerii unei stări emoționale bune, există o posibilitate foarte mare ca el automat să ajungă să regrete că ne-a pierdut și să vrea să se întoarcă.
În cazul în care nu se întâmplă acest lucru, atunci noi vom avea mult mai mult de câștigat: ne vom vindeca după despărțirea respectivă, vom ajunge în cea mai bună versiune a noastră de până atunci și vom fi pregătite să întâlnim persoana potrivită pentru noi.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți atingi acest obiectiv:

Femeile nu mai trebuie să se gândească la relația din trecut

Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut
Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut[Sursa foto: freepik]

Fie că vrei să-l faci pe el să regrete și să se întoarcă înapoi sau vrei doar să te vindeci după despărțire, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți eliberezi mintea și viața de tot ceea ce ține de trecut.

Trebuie să începi să nu îi mai acorzi atenție, să îți faci oarecum curat în viață, iar el cu siguranță va simți că a pierdut atenția ta.

Lasă-l să-ți simtă lipsa, să vadă cum este fără tine și probabil că va ajunge să regrete că te-a pierdut de abia atunci când va fi conștient că a făcut-o.

Găsește-ți pacea interioară

Citește și: Ce îl face pe un bărbat să isi ia angajamentul față de tine. Cum se implică bărbații într-o relație

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu
Sfaturi pentru femei în relația de cuplu[Sursa foto: pexels]

Este foarte important ca după o despărțire să găsești puterea pentru a merge mai departe. Nu trebuie să rămâi blocată în acea energie de a vrea cu orice preț să îl faci să sufere, să regrete că te-a pierdut și să fii cuprinsă de furie, durere și frustrare. Trebuie să faci în așa fel încât să-ți găsești pacea interioară, să fii împăcată cu situația respectivă.

Construiește-ți o viață mai bună

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu
Sfaturi pentru femei în relația de cuplu[Sursa foto: pexels]

Fiecăruia dintre noi ni se întâmplă ca pe parcursul unei relații să fim prea focusați pe viața de cuplu, încât să uităm oarecum de viața noastră individuală. De aceea, poate că sunt unele călători pe care le-ai amânat, anumite pasiuni pe care nu le-ai dezvoltat sau pur si simplu alte planuri pe care nu le-ai putut explora atunci când ai fost în acea relație.

Acum este momentul să devii o versiune mai bună a ta, să radiezi de fericire, să faci sport, să citești, să vizitezi locurile pe care ți le-ai dorit să le vezi, iar atunci când el va remarca faptul că tu de fapt îți trăiești o viață mult mai bună, va vrea cu siguranță să se întoarcă și va regreta că te-a pierdut.

Elimină blocajele

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu
Sfaturi pentru femei în relația de cuplu[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

În această încercare de a deveni cea mai bună versiune a ta este foarte important să elimini tot ceea ce te ține pe loc, să scapi de tote fricile, temerile, incertitudinile care nu te lasă să fii tu ceea ce-ți dorești cu adevărat. Poate că au existat unele blocaje și în relația voastră de cuplu, fapt care l-a făcut pe el să se îndepărteze. Dacă vei lucru puțin în această direcție, cu siguranță că el va observa această schimbare și va regreta ceea ce a pierdut.

Concentrează-te pe ceea ce este nou

Citește și: De ce te respinge un bărbat. La ce semne trebuie să fie atentă o femeie

Sfaturi pentru femei în relația de cuplu
Sfaturi pentru femei în relația de cuplu[Sursa foto: pexels]

După despărțire trebuie să ai în vedere ceva foarte important: chiar dacă persoana respectivă se va întoarce, voi veți trăi ceva nou împreună. Nimic nu va mai avea de-a face cu trecutul și veți construi o nouă relație. De aceea, este foarte important să te concentrezi către tot ceea ce este nou. Să descoperi locuri noi, oameni noi, experiențe noi și astfel îți vei îmbunătăți considerabil calitatea vieții.  



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce nu trebuie să spună o femeie partenerului ei de viață. 5 secrete pe care trebuie să le ascunzi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies