Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui 

Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui 
Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui 

Zâmbetul este o reacție involuntară la aspecte care sunt pozitive, amuzante, fericite sau aduc vesti bune.

Zambetul este indicatorul principal al fericirii. Cand te uiti la o persoana si o vezi zambind, stii cu siguranta ca acea persoana se simte bine si este fericita. Zambetul apare pe buzele cuiva ca reactie la aspecte de natura pozitiva, amuzante, fericite ori care aduc vesti bune. Când vine vorba de fiecare zodie în parte, există anumite situații sau activități care aduc zâmbetul pe buze, în funcție de trăsăturile fiecăruia.

Află aici cum să îl faci să zâmbească, în funcție de zodia din care face parte.

Berbec

Dacă iți dorești cu adevărat să faci un berbec să zâmbească, trebuie să îi propui acestuia o activitate care îi face lui plăcere, o activitate antrenantă, de genul competiției și să te uiți la el cum se luptă pentru primul loc. Este o fire foarte activă, atrasă de sport, provocări și competiții.

Berbecul zâmbește larg atunci când câștigă dar, ai mare grijă, joaca trebuie să fie destul de antrenantă, pentru că nu îi place să câștige prea ușor.

Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui 
Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui [Sursa foto: PixaBay]

Taur

Taurul adoră să fie alintat și răsfățat, adoră să se afle în situații care îi încântă toate simțurile, precum mâncăruri delicioase, un masaj, lumânări parfumate și chiar cadouri de lux. Dacă vrei să faci un taur să zambeasa, tratează-l ca pe un rege.

Gemeni

Gemenii sunt persoane vesele din fire și care zâmbesc mult de obicei. Tot ce au ei nevoie pentru a fi fericiți este de prezența ta pozitivă și optimistă. Zâmbetul lor se încarcă din zâmbetul tău.

Rac

Bărbații din zodia rac sunt foarte familiști, acordă o atenție deosebită casei lor și se mândresc cu asta. Racii zâmbesc cel mai mult atunci când sunt înconjurați de familie.

Pe lângă acest aspect, adoră să își petreacă timpul în aer liber și să asculte muzică. Dacă vrei să faci un rac să zâmbească, du-l la un concert în aer liber.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Un leu zâmbește cel mai mult atunci când se află la cumpărături pentru cei dragi.

Dacă vrei să îl faci tu să zâmbească, atunci când petreci timp cu el, arată-i cât de fericita ești. Ai putea crede că este rușinos să sari în sus de bucurie când îl întâlnești, dar nu este deloc așa, i-ar plăcea enorm.

Fecioara

Un bărbat din zodia fecioară zâmbește atunci când găsește soluția la o problemă la care nimeni altcineva nu ar fi reușit.

Adoră să dovedească ceea ce poate să facă și se bucură când primește complimente că e cel mai bun. Un bărbat din zodia fecioară știe că e minunat, dar o confirmare din partea ta îi aduce zâmbetul pe buze.

Balanță

Un bărbat din zodia balanță zâmbește atunci când se află în centrul atenției. În plus, îi apare un zâmbet pe buze atunci când vede oameni care se tratează reciproc cu bunătate și respect.

Gândurile de armonie se duc până la punctul în care toate animalele ar trebui să fie iubite și îngrijite. Dacă vrei să îi aduci zâmbetul pe buze, cumpără-i un animal.

Scorpion

Bărbatul scorpion se simte fericit atunci când este înțeles și apreciat. În momentele în care scorpionul traversează perioade mai grele, acesta iese afară să se bucure de univers, se liniștește și se înveselește. Dacă vrei să îl faci să zâmbească, împrumută un telescop și ieșiți afara să admirați cerul.

Săgetător

Bărbatul săgetător zâmbește des, el fiind foarte entuziasmat de viață și de aventurile în care se aruncă. Când săgetătorul se simte deprimat, dacă își face planuri să meargă undeva să se recreeze, își va reveni. Dacă vrei să faci un săgetător să zambescă, mergi cu el într-o activitate nouă.

Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui 
Cum să-l faci să zâmbească, în funcție de zodia lui [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

Bărbatul capricorn zâmbește atunci când are o realizare și este apreciat pentru asta. În asemenea situații, zâmbetul lui vine natural și din suflet. Cel mai mult îl bucură pe capricorn o situație în care poate îndruma pe cineva. Cere-i sfaturi și îi vei aduce un zâmbet pe față.

Vărsător

Vărsătorul zâmbește atunci când este înconjurat de tehnologie și construiește ceva util. Zâmbește inclusiv în activități pe care le întreprinde singur, pentru că se bucură de independența lui și nu o ascunde. Dacă vrei să faci un vărsător să zâmbească, cumpără-i un bilet la o activitate și lasă-l să se duca singur.

Citeste si: CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Pești

Bărbatul din zodia pești adoră să se piardă în povesti din cărți sau filme. Îi place să se conecteze cu oamenii, chiar dacă sunt fictivi. Daca vrei să faci un bărbat din zodia pești să zâmbească, invită-l la un film sau la un Netflix, alături de un bol mare de popcorn.

Citeste si: Cum reactioneaza zodiile atunci cand sunt tradate



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies