Cum sa mananci bine de Sarbatori daca nu consumi carne! Anca Alungulesei propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!

Cum sa mananci bine de Sarbatori daca nu consumi carne! Anca Alungulesei propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!
Cum sa mananci bine de Sarbatori daca nu consumi carne! Anca Alungulesei propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!

Ca o alternativa la masa de Craciun traditionala, cu feluri de mancare foarte gustoase, dar care, de multe ori, creeaza dificultati de digestie, Anca Alungulesei, specialist in deserturi raw-vegane si expert in nutritie, propune un meniu de Craciun raw vegan de cinci stele!

 

Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.
“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii.
Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele.
Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din  fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.
Sursa

Icre din caju, lapte vegetal, ceapa si condimente, salata de boeuf cu toate ingredientele traditionale, insa fara carne si cu maioneza de caju, dar si chiftelute raw vegane din seminte de floarea soarelui, seminte de canepa, rosii, usturoi si condimente se pot afla pe masa celor care opteaza pentru preparate de Craciun netratate termic si fara ingrediente de origine animala.

“Piesele de rezistenta” care nu lipsesc de pe aproape nici o masa in ziua de Craciun sunt bineinteles sarmalele si cozonacii.

Insa nici chiar cei care aleg varianta raw vegana pentru meniul din aceasta zi nu trebuie sa renunte la ele.

Sarmalutele din nuci, seminte de floarea soarelui, morcov, ceapa, hrisca, condimente, varza murata si sos de rosii satisfac gustul oricarui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din  fulgi de ovaz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere si mirodenii poate fi mancat fara grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate in exces dupa sarbatorile de iarna.


Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies