Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti

Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti
Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti

O alimentatie sanatoasa este extrem de importanta pentru oricine, in primul rand pentru sanatatea ta.

Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti. O alimentatie sanatoasa este extrem de importanta pentru oricine, in primul rand pentru sanatatea ta, evident, in al doilea rand pentru aspectul tau fixic, care iti da o stare mentala de bine. Cand arati bine, te si simti bine. Totusi, nu esti pasionata de gatit si, uneori, iti este greu sa gasesti solutii. Din fericire, exista trucuri simple pe care le poti urma, astfel incat  sa ai o dieta sanatoasa si echilibrata, chiar daca nu stii sa gatesti, ori nu iti place, ori nu ai timp.

Iata cateva:

Alege gustari formate dintr-un singur aliment

Poti incerca alimente sanatoase de genul fructelor sau legumelor. Un singur mar iti furnizeaza nutrienti importanti precum fibre, pectin si quercitina. Asemenea gustari, formate dintr-un singur ingredient sunt variante simple si sanatoase si nu necesita preparare.

Opteaza pentru ingrediente simple

Poti opta pentru cruditati feliate, oua fierte, piept de pui la gratar ori mixuri de salate.

Sunt usor de pregatit si foarte sanatoase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti
Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti[Sursa foto: PixaBay]

Comanda mancare sanatoasa

Exista in prezent mai multe aplicatii online care au strans la un loc aproape toate restaurantele disponibile, pentru livrare la domiciliu. Dintre acestea, incearca sa eviti pizza si paste si burgeri sis a optezi mai mult pentru salate si gratar.

Tine la indemana alimente usor de preparat

Poti achizitiona produse care sunt usor de consumat, specifice gusturilor si preferintelor tale si care sunt sanatoase in acelasi timp. De exemplu, in loc sa iti cumperi chipsuri, poti opta pentru nuci, migdale si alune crude. Poti alege apoi din supermarket alimente care se prepara doar in 10-15 minute, nu necesita coacere ori cuptor.

Citeste si: NOUTATE: Alimente cu puține calorii pe care le poți adăuga în dieta ta

Opteaza pentru gustari usor de transportat

Daca nu ai la indemana gustari sanatoase, vei fi mai predispusa sa alegi variante gresite atunci cand iti este foame. Ar trebui sa te aprovizionezi cu batoane, de proteine, nuci ori fructe foliate. Sunt usor de pus in geanta si le vei avea mereu la indemana, daca iti este foame.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies