Daca si tie iti plac pastele, invata sa le prepari corect, astfel sa nu te ingrase prea mult.
"Fideaua, taiteii de casa, macaroanele, pennele, spaghetele, noodlesii chinezesti si orice reprezentant al marii familii de paste fainoase merita laudat si degustat cum se cuvine.
N-am sa incerc sa conving pe nimeni ca pastele sunt sanatoase si delicioase in acelasi timp, dar am sa le spun un mic secret iubitorilor de diete: pastele fierte al dente ingrasa mai putin decat painea sau orezul! Daca mancati o portie medie si nu puneti peste ele mult ulei (fie el si de masline) sau multa branza, puteti obtine un fel de mancare satios si dietetic. Iar parmezanul ras e condimentul ideal cand vine vorba de calciu din belsug.
Macar de dragul sarbatorii de azi faceti o exceptie si primiti la masa voastra carbohidratii atat de contestati...nimeni nu se ingrasa dintr-o farfurie cu taitei!", scrie medicul nutritionist Mihaela Bilic pe pagina de Facebook.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro