Cum să obții coafuri lejere și în același timp elegante pe timpul verii cu placa de păr Dyson Corrale

Cum să obții coafuri lejere și în același timp elegante pe timpul verii cu placa de păr Dyson Corrale
Cum să obții coafuri lejere și în același timp elegante pe timpul verii cu placa de păr Dyson Corrale

Pentru majoritatea femeilor, perioada verii este o provocare în termeni de aranjare a părului, temperaturile ridicate și nivelul de umiditate fiind principalele obstacole în calea unui look elegant, dar în același timp fresh de dimineața până seara.

A arăta impecabil la fiecare pas este important pentru orice femeie, însă timpul avut la dispoziție poate fi, de asemenea, un impediment, mai ales atunci când activitatea de zi cu zi se desfășoară într-un ritm alert. O soluție de încredere la care apelăm frecvent este utilizarea acasă a unor dispozitive de aranjare a părului, precum plăci de îndreptat sau ondulatoare, care, deși oferă impresia eficienței în utilizare, deteriorează firul de păr pe termen lung și degradează structura acestuia.

Însă, tehnologia de ultimă generație este integrată, din fericire, și în produsele de îngrijire a părului, oferind posibilitatea coafării ca la salon, dar cu multă atenție față de protejarea părului de căldura extremă.

 

Placa Dyson Corrale – un dispozitiv inteligent, care are grijă de părul tău

 

Definiția unei coafuri reușite de zi cu zi poate fi diferită în funcție de preferințe și gusturi, însă buclele lejere, care rezista întreaga zi și au un aspect elegant sunt idealul oricărei femei, cu atât mai mult dacă acestea pot fi obținute cu un dispozitiv performant, care protejează firul de păr atunci când este utilizat.

Placa de păr fără fir Dyson Corrale este unul dintre acele dispozitive, ce te ajută să obții un păr perfect aranjat în cel mai scurt timp și cu cel mai puțin efort. Fiind recomandată de stiliștii profesioniști pentru tehnologia pe care o încorporează și performanța în coafare, placa de păr Corrale este un instrument de înfrumusețare ce oferă versatilitate și poate fi folosită pe orice tip de păr.

Câștigătoare a premiului ELLE International Beauty Award în categoria „Cel mai bun produs de coafare”, placa Corrale de la Dyson funcționează pe baza unor plăcuțe flexibile din aliaj de mangan și cupru care se curbează în jurul părului și îl cuprinde perfect, fără a-l deteriora. Această tehnologie unică integrată permite atât îndreptarea, cât și ondularea părului în mod rapid, fără a-l degrada.

Placa are integrată o tehnologie de control inteligent al sistemului de încălzire, folosind doar temperaturi optime ce permit părului să se mențină sănătos și îi asigură protecție termică indiferent de stilul de coafat dorit, fie că vorbim de onduleuri sau un păr perfect drept. Sistemul integrat de senzori reglează temperatura plăcuțelor de 100 de ori pe secundă, asigurând o performanță termică constantă.

Prin faptul că folosește mai puțină căldură, Dyson Corrale te asigură că vei avea coafura dorită, cu 50% mai puțin păr rupt față de plăcile convenționale și cu un efect static redus și mai puține fire rebele. Exact de ce are nevoie părul tău pentru a arăta impecabil vara aceasta.

Mai mult decât atât, Dyson Corrale oferă până la 30 de minute de coafare fără fir, având performanța termică a unei plăci cu fir. În plus, se reîncarcă complet în numai 70 de minute, iar dacă dorești să o folosești mai mult timp, poți atașa cablul magnetic pentru modul hibrid de încărcare. Chiar dacă ești pe fugă sau ai o zi aglomerată, o poți lua cu tine oriunde, chiar și atunci când pleci în vacanță.

 

A avea un păr perfect aranjat în fiecare zi pe timpul verii și a-l menține sănătos pot părea două obiective ce nu pot fi realizate simultan, însă placa de păr Dyson Corrale face acest lucru posibil, datorită tehnologiei sale. Sănătatea părului este importantă, iar Dyson Corrale rezolvă această grijă, fiind un aliat de încredere atât pentru obținerea coafurilor mult dorite zi de zi, cât și pentru un păr puternic și sănătos.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies