Cum sa obtii un machiaj radiant in 4 pasi? Iata de ce sa tii cont!

Cum sa obtii un machiaj radiant in 4 pasi? Iata de ce sa tii cont!
Cum sa obtii un machiaj radiant in 4 pasi? Iata de ce sa tii cont!

Un machiaj realizat cum trebuie te poate scoate din impas ori de cate ori ai nevoie. Daca vrei sa ascunzi semnele de oboseala de pe chipul tau si sa ai un ten radiant, urmeaza pasii urmatori.

Pasul 1- Dupa ce ti-ai curatat fata, aplica o crema hidratanta si apoi un fond de ten lichid apropiat culorii tale naturale a pielii.

Pasul 2- Dupa aceea, foloseste o pudra iluminatoare, deoarece are rolul de a fixa fondul de ten, dar si de a revigora tenul.

Pasul 3
- Daca vrei sa ai un look radiant, foloseste perle bronzante pentru zona obrajilor, dar poti aplica putin si pe frunte, nas si barbie.



Pasul 4
- Pentru conturarea ochilor, folosesti un creion de ochi cremos, maroniu, gri sau albastru inchis in combinatie cu nuante aurii, iar pe buze aplica un gloss incolor, dar stralucitor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies