Cum să organizezi o petrecere de succes pentru ziua copilului tău? TOP 6 sfaturi

Cum să organizezi o petrecere de succes pentru ziua copilului tău? TOP 6 sfaturi
Cum să organizezi o petrecere de succes pentru ziua copilului tău? TOP 6 sfaturi

Organizarea unei petreceri de succes pentru ziua de naștere a copilului tău poate fi o sarcină complicată!

Câți copii să inviți, unde să faci petrecerea, ce să cumperi de mâncare și alte întrebări la care îți dorești să ai un răspuns. Astfel că, dacă ești genul de persoană care nu se pricepe atât de bine la organizarea unei petreceri, nu îți mai face griji! În acest articol vei găsi 6 sfaturi utile pe care le poți pune în aplicare la următorul party pentru copilul tău!

Descoperă din acest articol care sunt cele 6 sfaturi 

1. Alege o tematică pentru petrecere

Un prim sfat de care să ții cont este să alegi o tematică pentru petrecere! Aceasta poate fi orice, de la un personaj din desenul lui favorit, până la animalul său preferat sau de ce nu, un sport sau o activitate pe care o practică. De exemplu, dacă ai băiat și acesta joacă fotbal, atunci este o ocazie bună să îi faci petrecerea cu decorațiuni specifice acestui sport! Opțiunile sunt nelimitate, deci vei putea să faci ceva cu adevărat minunat.

2. Cheamă-i toți prietenii apropiați

Nu chema la ziua copilului tău numeroși invitați, doar de scopul de a fi mulți. Doar știi vorba aceea: Calitate, nu cantitate! Cheamă-i toți prietenii apropiați pe care îi are. Cu siguranță se va bucura să fie alături de persoanele cu care se înțelege cel mai bine! Este recomandat să îți întrebi copilul pe cine ar vrea să cheme la ziua lui. Poate că vei afla câteva persoane noi la care nici nu te așteptai!

3. Optează pentru o locație spațioasă

Locația trebuie să fie aleasă cu atenție. Optează pentru una care să fie spațioasă, în care să se poată juca cu toții în voie! Sau dacă deja dispui în casa sau în curtea ta de mult spațiu, este și mai bine. În acest fel vei putea economisi bani și vei putea să ții petrecerea cât de mult îți dorești!

4. Pune la dispoziție jocuri de societate

Pentru ca petrecerea să fie una de succes, nu trebuie să uiți de jocuri! Pune-le la îndemână copiilor jocuri de societate, cu care se pot distra. De exemplu, cele din gama Dixit de pe altex.ro sunt numai bune pentru o astfel de ocazie! De asemenea, dacă știi că vor fi mulți invitați la petrecere, alege jocuri la care pot participa cât mai mulți dintre ei!

5. Nu uita să organizezi activități  

Deși jocurile de societate s-ar putea să îi țină ocupați o vreme, nu strică să ai organizate și câteva activități extra! Câteva idei de activități sunt: un concurs de desen, un concurs de dans sau chiar spargerea unei pinata!

6. Oferă gustări și feluri de mâncare variate

Un ultim aspect important este să te asiguri că ai destule tipuri de gustări și mâncăruri. Din moment ce nu știi exact ce îi place fiecărui copil, este mai bine să oferi o gamă mai variată. Pe lângă snacks-urile mai puțin sănătoase, poți include fructe, dar și legume proaspete!

Așadar, acum că ai citit acest articol, poți spune că ești pregătit să pui la cale cea mai tare petrecere pentru copilul tău! Urmând cele 5 sfaturi, vei vedea cât de ușor va fi totul!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies