Cum sa organizezi petrecerea in pijamale perfecta: sfaturi si idei

Cum sa organizezi petrecerea in pijamale perfecta: sfaturi si idei
Cum sa organizezi petrecerea in pijamale perfecta: sfaturi si idei

Cine nu adora petrecerile in pijamale? Acestea reprezinta modalitatea perfecta de a petrece o noapte de distractie si voie buna alaturi de cele mai bune prietene.

O explozie de rasete, bucurie, jocuri, filme, sfaturi de frumusete, mici barfe, ciocolata si junk food – asta inseamna, pe scurt, girls’ night. Toate fetele isi doresc astfel de momente, in care sa se bucure fara restrictii. Insa, pe langa faptul ca trebuie sa incepi petrecerea cat mai tarziu ca sa nu adoarma nimeni inainte de miezul noptii, mai ai nevoie de cateva lucruri pentru o reuniune perfecta.

Tematica

Petrecerea in pijamale este una dintre cele mai simple pe care le poti organiza, dar chiar si in acest caz, ai nevoie de o tema a evenimentului. Poti alege dintr-o gama variata de optiuni, de la festivitati Hawaiiene si inspiratii exotice, pana la teme inspirate de filmele preferate, animale sau flori. Pe baza conceptului ales, iti poti amenaja dormitorul cu lenjerii de pat 3d si 5d, care sa includa imprimeuri adecvate, decoratiuni diverse, draperii, baloane, pahare si farfurii cu modele specifice.

Alege melodii care sa se potriveasca cu tema aleasa sau pregateste-te pentru vizionarea filmului care ti-a servit drept inspiratie.

Invitatii

Chiar daca este vorba despre un eveniment informal, trebuie sa te pregatesti cu cateva invitatii inedite ca sa iti surprinzi prietenele. Nu uita ca si acestea trebuie sa fie in ton cu tema aleasa, asa ca personalizeaza-le cu detalii care sa le dea invitatelor cateva indicii despre petrecere.

Sunt foarte populare invitatiile in forma de perna, cele care includ o grafica a pijamalelor sau produsele foarte vesele si colorate.

In cazul in care organizezi acest party pentru a face o reuniune alaturi de prietenele tale dragi cu care nu te-ai mai vazut de mult timp, creeaza invitatii personalizate care sa aminteasca de lucrurile pe care obisnuiati sa le faceti impreuna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Activitati

Este vorba despre o petrecere la care toata lumea trebuie sa se distreze, asa ca e necesar sa planifici cateva activitati deosebite. Jocurile sunt o varianta excelenta pentru a va destinde, in special cele care includ legarea la ochi si dezlegarea anumitor mistere. O sesiune de machiaj imbinata cu un spectacol de moda sunt perfecte pentru a obtine cateva imagini de care va veti bucura impreuna peste ani.

Bataia cu perne, karaoke, povestile despre fantome sau discutiile intre prietene nu trebuie sa lipseasca nici ele de pe lista unei petreceri in pijamale. De asemenea, va puteti pune imaginatia la incercare jucand mima si adevar sau provocare, activitati ce va vor aduce in mod sigur cateva portii serioase de ras.

Mancare

Gazda unei petreceri in pijamale trebuie sa pregateasca cina si micul dejun pentru invitatele sale.

Daca iti doresti ceva mai complicat decat biscuiti, briose sau un tort, poti transforma gatitul acestora intr-o activitate alaturi de prietenele tale. Nu trebuie sa iti lipseasca popcornul, covrigeii, pizza, snacks-urile, fructele, ciocolata si inghetata. Cina, de regula, consta in mancare nesanatoasa, asa ca pentru micul dejun sunt indicate sandvisurile, clatitele cu dulceata, salata de fructe sau omleta.

Incearca sa tii cont de preferintele culinare ale prietenelor tale atunci cand stabilesti meniul pentru petrecerea in pijamale.

Le vei surprinde placut pe fiecare dintre ele daca le oferi inghetata cu aroma preferata ori sucuri pe care obisnuiesc sa le consume in mod normal. Fii atenta la astfel de detalii daca iti doresti ca totul sa iasa perfect!

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Originalitate

Ei bine, am putea spune ca acest aspect este unul destul de important care se aplica si tuturor celorlalte lucruri prezentate. Orice fata isi doreste o petrecere asa cum nu a mai fost, iar pentru asta este nevoie de multa creativitate. Poti alege sa personalizezi cate o perna pentru fiecare invitata in parte, sa le inscriptionezi numele pe papucii de casa sau sa le oferi pijamale in functie de personalitatea lor. Pregateste-le mici cadouri sau organizeaza o sesiune de autografe chiar pe pijamalele purtate. Transforma seara intr-una de neuitat aducand o nota personala oricarui detaliu pentru a iesi in evidenta prin imaginatie si autenticitate.

Daca o sa iei in considerare sfaturile noastre, cu siguranta te vei distra pe cinste alaturi de invitatele tale. Petrecerea in pijamale este unul dintre evenimentele favorite ale fetelor si femeilor de diferite varste. Distractia alaturi de cele mai bune prietene este oricand binevenita, asa ca nu mai sta pe ganduri si pune la punct detaliile urmatorului party.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

6 locuri pe care le poți vizita în Milano

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies