Cum să porți inelele din aur

Cum să porți inelele din aur
Cum să porți inelele din aur

Inelele din aur sunt accesorii deosebite pe care le poți purta atât la ocaziile speciale, cât și în zilele obișnuite.

 Simbol al bogăției și al înaltei clase în trecut, astăzi aceste minunate bijuterii sunt disponibile într-o varietate de configurații și pot fi asortate cu orice ținută. Totuși, știi cum să le porți ca să te asiguri că-ți completează lookul și îți aduc acel je ne sais quoi necesar pentru o notă de unicitate? Descoperă mai departe câteva detalii interesante despre cum alegi inelele din aur în funcție de model, ce podoabă trebuie purtată pe fiecare deget sau cum asociezi renumitele accesorii cu vestimentația potrivită.

Ai grijă la modelul inelelor

Este important să cunoști care sunt cel mai des întâlnite inele din aur ca să le poți asorta cu ținuta ta. Vorbim despre inelul solitaire, care are o singură piatră prețioasă în centrul benzii și care poate fi asociat cu mai multe combinații vestimentare. Datorită simplității sale, această bijuterie se potrivește oricărui stil vestimentar. Mai departe, la fel de apreciat este și inelul halo, sofisticat, cu piatră mare în centru și altele mai mici în jur, care denotă eleganță și este perfect pentru o rochie de seară sau un outfit de cocktail. Varianta cluster se referă la un inel cu pietre mici și adunate pe montură ca într-un ciorchine, care poate face senzație la o cină romantică ori o întâlnire de business.

Poartă inele cu pietre din aceeași paletă cromatică

Ca să te asiguri că obții un efect deosebit, ai grijă ca pietrele de la inelele din aur pe care le porți să păstreze aceeași paletă cromatică. Dacă ne ghidăm după etichetă, o femeie nu ar trebui să poarte mai mult de trei inele pe degete – inelul de logodnă, verigheta și o altă piesă preferată. Domnișoarele, în schimb, au la dispoziție alegeri mai vaste pentru completarea numărului maxim admis. Însă, modernismul oferă mai multă libertatea de exprimare, ceea ce înseamnă că poți depăși limita podoabelor care îți evidențiază degetele, dar nu și culorile acestora.

Nuanțele pietrelor trebuie să fie complementare sau să se asorteze între ele. De pildă, dacă alegi să porți un inel din aur cu ametist, asociază-l cu unul care are o piatră din rodolit ori quartz.

Ține cont de degetele pe care porți inelele

Pe lângă aspectele ce țin de estetică, dacă adori inelele din aur trebuie să știi câteva aspecte legate și de modul în care le porți pe deget. Se spune că pentru fiecare deget în parte se potrivește o anumită bijuterie.

  • Degetul mare–inelele din aur purtate pe acest deget te descriu ca fiind o persoană care încearcă să se impună în fața celorlalți. Nu e ușor să porți o bijuterie aici, așa că optează pentru un model cu bandă slim;
  • Degetul arătător–purtarea inelelor pe degetul arătător arată că ai încredere în tine, astfel că poți alege un model supradimensionat, dar pe care să nu-l mai combini cu alte bijuterii;
  • Degetul mijlociu–dacă alegi să porți inele din aur pe acest deget dovedești responsabilitate și seriozitate. Mergi pe varianta unei benzi slim, ca să nu dai greș;
  • Inelarul–de regulă, aici se poartă verigheta sau inelul de logodnă, însă poți purta și un model eternity;
  • Degetul mic–poartă un inel delicat și mic sau un model îngust, simplu, fără pietre.

Combină inelele din aur cu alte bijuterii

Mixează inele din aur de dimensiuni diferite sau asociază-le cu o brățară, de preferat din aceeași colecție. Dacă vrei să formei un ansamblu, optează pentru un set întreg cu inel, brățară, colier și cercei. Asociază un inel halo cu un colier cu pandantiv ori cu o niște cercei asemănători sau banda simplă cu o piatră cu orice tip de bijuterie statement.

 

Modul în care porți inelele din aur este foarte important deoarece mâinile tale sunt întotdeauna în centrul atenției. Aceste bijuterii reprezintă o adevărată declarație de stil și, dacă le asociezi corect, vei da o notă personală, elegantă, distinsă, ținutei tale.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies