Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol

Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol
Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol

În unele momente, poate părea dificil să purtăm o beretă și să arătăm și bine în același timp. Însă știați cum o puteți face de fapt?

Aflați din rândurile următoare, cum puteți purta o beretă, pentru a arăta cât mai bine cu putință.

Cum să porți o beretă cu părul scurt

Bineînțeles că în momentul în care tunsoarea noastră este destul de scurtă, ne bucurăm atât de anumite avantaje, cât și de anumite dezavantaje. Atunci când vine vorba despre avantaje, întreținerea este automat mai mică, dar și în ceea ce privește coafarea, efortul este mai mic, în comparație cu părul lung.

În cazul în care dețineți tunsoarea denumită pixie, o beretă nu poate face nimic altceva decât să vă aducă beneficii întregii apariții. Puteți purta lejer o pereche de pantaloni din denim, alături de un crop top, la care să adăugați o beretă din piele și chiar și o pereche de ochelari de soare, pentru a adăuga un plus ținutei.

În cazul în care vă doriți totuși să coafați puțin părul, înainte de a purta o beretă, tot ce trebuie să faceți este sa vă prindeți părul într-o coadă cu un elastic subțire, lăsând puțin breton în față sau

câteva fire de păr, pentru ca ulterior să luați bereta și să așezați partea inferioară a acesteia sub coadă, astfel încât să o acopere, iar ulterior o puteți înclina ușor spre stânga, astfel încât să vă asigurați că părul este acoperit.

De asemenea, puteți să coafați părul mai mult de atât, și anume să îl împletiți. Tot ce trebuie să faceți este să luați o porțiune din partea din față a părului bună să faceți cultură subțire, iar ulterior să așezați bereta pe partea opusă, ușor înclinată, ajungând până la rădăcina împletiturii, capătul acesteia

îl puteți așeza cu ușurință în spatele urechilor sau puteți folosi chiar și o clemă de păr.

Citește și: Care este diferența dintre ruj și gloss. Alege cu înțelepciune pentru un zâmbet plin de glamour!

cum sa alegi o bereta potrivita
Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol[Sursa foto: freepik]

Citește și: 6 accesorii vestimentare pe care să le porți iarna aceasta

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum să porți o beretă cu breton

Chiar și tunsoarea care implică un breton, poate crea anumite dificultăți atunci când vine vorba despre purtarea unei berete, însă cu toate acestea nu este nici imposibil să o faceți. Prin urmare, puteți începe prin a așeza bereta în spate, spre partea mai înaltă a capului, astfel încât doar o bucată a beretei să fie vizibilă în față.

De asemenea, puteți încerca și o altă opțiune de a purta o beretă, făcând o coadă, însă fără să fie poziționată prea sus, în creștetul capului, lăsând cumva părul să cadă în față, pe umeri, bretonul fiind lăsat la locul lui, iar bereta fiind așezată pe partea cealaltă a capului.

Nu în ultimul rând, puteți încerca să faceți o coadă formată din 2 părți, bretonul fiind tot la locul lui, iar bereta este așezată în acest caz, în partea de sus a capului, astfel încât să nu distragă atenția de la coada așezată.

moduri de a purta o bereta
Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol[Sursa foto: freepik]

 

Cum să porți o beretă cu părul creț

În ceea ce privește părul creț, acesta va oferi un cu totul și cu totul alt aspect ținutei, în momentul în care vom adăuga și o beretă. În cazul în care, părul obișnuiește să nu stea pe loc prea des, puteți lua o bandă mare de păr și să o așezați peste frunte, până la spate, astfel încât părul să nu deranjeze bereta, în momentul în care o purtați.

Ulterior, bereta este așezată peste bandă.

O altă idee pe care o puteți încerca, în cazul în care aveți părul creț, este reprezentată de crearea unei cozi, nici prea înalte, dar nici prea joase, astfel încât bereta să fie așezată chiar deasupra nodului de la coadă.

Puteți încerca de asemenea să faceți și un coc dezordonat, lăsând partea superioară a părului în față, făcând câteva franjuri laterale. În ceea ce privește așezarea beretei în acest caz, o puteți așeza si acoperind întregul coc, sau puteți alege să o așezați chiar deasupra cocului, acoperind partea superioară a capului.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

cum se poarta beretele
Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol[Sursa foto: freepik]

 

Cum să porți o beretă cu păr lung

Atunci când părul este mai lung, avem nenumărate modalități prin care putem așeza o beretă, astfel încât la final să avem o apariție uimitoare. O primă idee în acest sens, este reprezentată de împletirea părului, iar bereta să fie așezată într-o parte, acoperind doar o ureche. Această opțiune se poate face și fără a împleti părul, însă continuând să așezăm bereta pe o porțiune laterală a capului.

De asemenea, în acest caz, părul poate să fie și îndreptat, pentru ca bereta să fie așezată exact ca o pălărie, iar dacă vă doriți să adăugați și un plus de culoare și stil, puteți așeza pe beretă o eșarfă colorată, potrivită pentru ținuta pe care o purtați.

Nu în ultimul rând, puteți forma din părul lung și un coc jos, astfel încât acesta să fie cel care susține bereta, ajutând-o în această modalitate să-și păstreze poziția intactă, iar în același timp să obțineți și o apariție clasică și elegantă.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

alegerea unei berete potrivite pentru parul tau
Cum să porți o beretă fără să arăți ridicol[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

6 accesorii vestimentare pe care să le porți iarna aceasta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies