Cum să pregătești o băutură pe bază de ovăz! Trucul care le va scăpa pe doamne de o problemă des întâlnită

Cum să pregătești o băutură pe bază de ovăz! Trucul care le va scăpa pe doamne de o problemă des întâlnită
Cum să pregătești o băutură pe bază de ovăz! Trucul care le va scăpa pe doamne de o problemă des întâlnită

Știai cât de benefică este băutura din ovăz? Iată cum să o prepari și de ce probleme te poate scăpa.

Tu știi care sunt beneficiile ovăzului și ce miracole se produc în corpul tău? Iată cum poți prepara o băutură din ovăz și la ce te ajută.

De ce ar trebui să începi să consumi suc de ovăz

Citește și: Revenire la echilibru. Ghid detoxifiant după sărbători pentru a-ți revigora corpul

Beneficii suc ovăz
Beneficii suc ovăz[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Transformă-ți viața cu stropi de sănătate. Ghid detaliat și inspirativ pentru a profita de cele 12 beneficii uimitoare ale oțetului de mere

Consumul de suc din ovăz este excelent pentru reducerea inflamației și pentru toxinele acumulate la nivelul aparatului digestiv. Cu siguranță nu știai că ovăzul este cel care te poate ajuta în zilele în care ai mâncat prea mult sau mâncarea nu ți-a căzut foarte bine.

Pe lângă faptul că are un gust delicios, ovăzul poate duce și la scăderea în greutate, deoarece accelerează metabolismul. Cu siguranță ai folosit măcar o dată ovăzul în  cerealele tale de dimineață sau în diverse combinații cu alte tipuri de semințe, însă nu te-ai gândit niciodată că poți face suc din el. Ei bine, acel suc poate fi îndulcit cu puțin zahăr și scorțișoară, iar el vă poate ajuta în reglarea digestiei.

Cum poți prepara sucul de ovăz și care sunt beneficiile acestuia

Beneficii suc ovăz
Beneficii suc ovăz[Sursa foto: freepik]

Ovăzul este plin de fibre care accelerează metabolismul și reduce pofta de mâncare, deoarece generează un sentiment de sațietate. Ovăzul este cunoscut pentru cele mai multe proprietăți funcționale pentru organism, deoarece oferă proteine și o mulțime de fibre. Iată cum poți prepara suc din ovăz care să te ajute în zilele în care ai probleme cu digestia.

Ai nevoie de o cană de ovăz, 3 l. de apă și un măr. Adăugați toate îngredientele într-un blender, amestecați bine încât ovăzul să fie măcinat, apoi fierbeți timp de cinci minute și lăsat să se răcească. Puteți consuma două pahare pe zi, iar voi veți începe să se observați schimbări asupra digestiei voastre. Acum știi exact ce trebuie să faci când te confrunți cu astfel de probleme și nu trebuie să mai ajungi la farmacie.
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Revenire la echilibru. Ghid detoxifiant după sărbători pentru a-ți revigora corpul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies