Cum sa pregatesti o negresa cu adevarat delicioasa!

Cum sa pregatesti o negresa cu adevarat delicioasa!
Cum sa pregatesti o negresa cu adevarat delicioasa!

Ciocolata este favorita tuturor romanilor si bineinteles, prajiturile cu cacao ocupa si ele un loc fruntas.

Cum sa pregatesti o negresa cu adevarat delicioasa! Avem reteta perfecta pentru tine. Ciocolata este favorita tuturor romanilor si bineinteles, prajiturile cu cacao ocupa si ele un loc fruntas. Printre acestea se numara minunatele negrese, adorate atat de copii, cat si de adulti. Sunt delicioase si foarte usor de preparat. Avem pentru tine astazi o reteta foarte usoara de cum sa pregatesti o negresa care sa iti iasa precum in filmele americane.

Cum sa pregatesti o negresa cu adevarat delicioasa!
Cum sa pregatesti o negresa cu adevarat delicioasa![Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati negresa cu ciocolata

Pentru a pregati aceasta reteta, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: o jumatate de pachet de unt, o cana cu zahar, 2 oua, o lingurita cu esenta de vanilie, o treime de cana cu pudra de cacao, o jumatate de cana cu faina, un sfert de lingurita cu praf de copt si un praf de sare.

Pentru a pregati glazura negresei cu ciocolata ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 3 linguri cu unt, 3 linguri cu pudra de cacao, o lingura cu miere, o cana cu zahar pudra, o lingurita cu extract de vanilie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Rețetă de prăjitură tăvălită prin fistic și nuci

 Cum se prepara negresa cu ciocolata

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 175de grade Celsius.  Pregateste o tava patrata pe care sa o ungi cu ulei si sa o tapetezi cu faina. Pune o cratita pe foc in care sa topesti untul, apoi adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie.

Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sare si praful de copt. Intinde compozitia uniform in tava. Pune astfel tava pregatita la cuptor si coace aluatul timp de aproximativ 25-30de minute. Nu lasa la cuptor mai mult de atat, pentru ca astfel aluatul se poate usca. Pentru glazura, pregateste 3 linguri de unt moale si amesteca-l cu 3 linguri decacao, mierea, extractul devanilie si zaharul pudra.  Toarna glazura peste prajitura cat aceasta este calda.
Serveste prajitura calda. Pofta buna!

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies