Cum să pregătești o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere!

Cum să pregătești o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere!
Cum să pregătești o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere!

Avem pentru tine cea mai bună rețetă, este foarte ușor de făcut și poți să te recreezi foarte bine pregătind-o împreună cu cei mici. Garantat veți avea parte de o zi cu adevărat dulce.

Cum să pregătești o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere! Avem pentru tine cea mai bună rețetă, este foarte ușor de făcut și poți să te recreezi foarte bine pregătind-o împreună cu cei mici. Garantat veți avea parte de o zi cu adevărat dulce.

Cum să pregătești o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere!
Cum să pregătești o prăjitură delicioasă, care nu necesită coacere!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie pentru prăjitura care nu necesită coacere

Pentru această rețetă ai nevoie de două pachete de budincă, din cele care se fac cu lapte; budinca trebuie să fie una de vanilie și una de ciocolată. Mai ai nevoie de un litru de lapte, respectiv 500 de mililitri pentru fiecare tip de budincă în parte. Iți mai trebuie 6 linguri de zahăr, câte 3 pentru fiecare budincă, 400 de grame de biscuiți Petite Beurre, modelul simplu de biscuit, și 5 sau 6 banane, în funcție de mărimea lor.

Citeste si: Rețetă plăcintă fragedă de mere ca la bunica. Se face foarte repede

Cum prepari prăjitură care nu necesită coacere

Dificultatea de preparare a acestei rețete este extrem de ușoară, iar timpul de pregătit este de aproximativ 25 de minute. Alege o tavă din bucătărie, pe care să o cureți bine. Pune un rând de biscuiți în tavă, aliniați unul lângă altul.

Taie bananele felii subțiri. Pune un rând de banane peste rândul de biscuiți. Pregătiți budinca de ciocolată, respectând indicațiile de pe prospect. După ce este gata și s-a răcit un pic, turnați-o peste patul de biscuiți și banane. Mai puneți un rând de biscuiți, apoi un rând de banane și încă un rând de biscuiți. Pregătiți budinca de vanilie conform indicațiilor de pe prospect și turnați-o peste. Teoretic, prăjitura este gata, dar aceasta nu poate fi servita încă.
Puneți tava la frigider și lașați-o să se răcească, până ce prăjitură s-a închegat și poate fi tăiată. Este o rețetă extrem de ușor de preparat, cu un gust nu exagerat de dulce și ingrediente sănătoase care pot fi servite cu încredere copiilor. Poftă bună!       



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Se spală părul înainte de vopsire? Cum se face corect pregătirea părului pentru acest proces

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies